Kultura

Gospod Bones in Ace Ventura pripravljata nori vikend na AMC

Kaj imata skupnega beli afriški zdravilec gospod Bones in čudaški detektiv, specialist za iskanje živali, Ace Ventura?

Gospod Bones in Ace Ventura se neprestano zapletata v zabavne pustolovščine in nenavadne situacije, ki jih na koncu sicer uspešno rešita. Rešujeta pa jih z obilico iznajdljivosti in humorja, ki nasmeje in razvedri vse ljubitelje pustolovskih komedij. Tokrat na kanalu AMC.

Doza smeha je zagotovljena

V soboto, 8. avgusta, boste lahko najprej spremljali pustolovščino gospoda Bonesa. Plemenski kralj ga pošlje, da bi našel njegovega sina. Gospod Bones pa nazaj privede kar ameriškega golfista, za katerega misli, da je princ, ki ga išče. Nič manj zabavne ne bodo prigode čudaškega detektiva Ace Venture. Ta se bo odpravil na lov za izginulo maskoto moštva Miami Dolphins. Gospod Bones vas bo zabaval ob 18.45, Ace Ventura pa ob 20.35.

Gospod Bones in Ace Ventura bosta v petek in soboto, 8. in 9. avgusta, zvečer s svojimi dogodivščinami zabavala gledalce kanala AMC.

AMC
Gospod Bones je na lovu za sinom plemenskega kralja.

Doze smeha pa boste na AMC deležni tudi v nedeljo, 9. avgusta, ko boste ob 18.45 spoznali prapradedka gospoda Bonesa. Ob 20.30 pa se bo Ace Ventura ravno vrnil z duhovnega potovanja in se lotil preiskave redkega belega netopirja, ki je sveta žival nekega afriškega plemena.

 

/ IPPR
 AMC TV

Sorodni članki

Back to top button