Kulsko

Iz Ljubljane z letalom po promocijskih cenah

Eksotični Havana in Panama ali metropolitanska New York in Toronto?

Poletje se izteka, vendar to ni ovira, da se ne bi še malo naužili sončnih dni in čudovitih plaž, ali pa se samo prepustili raziskovanju svetovnih velemest. Te mikata Panama in Kuba, ali pa si bolj za New York in Toronto?

Do 10. septembra lahko namreč izbiraš med vročimi destinacijami, kamor te iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah pelje letalska družba Air France.Tja lahko potuješ vse od septembra pa do konca junija prihodnje leto.

 

Podaljšaj si poletje s potovanjem v čudovito Srednjo Ameriko …

Te mika raznolika Panama, kjer najdeš preplet čudovite narave in kulturne dediščine? Sprehodi se po starem mestnem jedru Casco Viejo, ki ga je UNESCO vključil na seznam svetovne dediščine, poglej si sloviti Panamski prekop, ki povezuje Atlantski in Tihi ocean, po raziskovanju deževnega gozda pa si za piko na i privošči še počitek na čudovitih belih plažah, ki jih v Panami prav gotovo ne manjka. Ta obmorska država je polna skritih zakladov, ki jih lahko tokrat odkrivaš in občuduješ po zelo ugodni ceni.

Če si ljubitelj strastnih ritmov Kube, pa je zdaj idealna priložnost, da kar iz Ljubljane poletiš v Havano. Odpotuj v polpreteklo zgodovino, doživi eksotični socializem in se sprehodi po poteh znamenitega Ernesta Hemingwaya, ki je tam živel in ustvarjal več kot 30 let. Umetnost, kultura in čudovite plaže te bodo naravnost očarale. Seveda pa so tukaj tudi ritmi salse na ulicah, vonj po pravi kubanski cigari in kozarec kubanskega ruma – vse to je del kubanske pravljice, ki se jo vsekakor splača enkrat doživeti.

New York, mesto, ki nikoli ne spi, kar kipi od energije in ponuja številna doživetja. |
Panama vas bo med drugim očarala tudi s čudovitimi belimi plažami. |
Ritmi salse na ulicah, vonj po pravi kubanski cigari in kozarec kubanskega ruma – tudi to je Havana. |

   

  … ali pa obišči mogočni metropoli New York in Toronto

  Mesto, ki nikoli ne spi, znameniti New York, te ne bo pustilo ravnodušnega, saj kar kipi od energije. Tam se prav gotovo najde nekaj za vsak okus – lahko se sprehodiš po znameniti Peti aveniji in Central Parku, obiščeš Muzej sodobne umetnosti, si ogledaš predstavo na Broadwayu ali pa se povzpneš na Kip svobode. Nekaj nasvetov, kako čim bolj ugodno doživeti New York, lahko najdeš tudi tukaj.

  Morda pa je naslednja destinacija, ki bi jo želel obiskati prav Kanada. Imaš rad kulturo ter umetnost in te navdušuje narava? Potem je Toronto prava izbira. Povzpni se na znameniti CN Tower in doživi čudovit razgled na celotno mesto in jezero Ontario, ne redko pa se od tam vidijo tudi veličastni Niagarski slapovi in meja med Ameriko in Kanado. Ljubitelji živali se lahko odpravijo v mestni živalski vrt, čudovita okoliška narava pa bo poskrbela, da boste uživali tudi vsi ljubitelji pohodništva.

  Raziskuj svet in si izberite svojo naslednjo destinacijo po posebno ugodnih cenah.

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGPK / IPPR
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Air France / KLM

  Sorodni članki

  Back to top button