Kulsko

Atmosferci: Na juriš! – Dirka z avtomobili “naše” mladosti

Atmosferci so pred časom posneli vlog "Dirka z avtomobili naše mladosti", ki se ga definitivno izplača pogledat. Njihov posnetek pa je v zelo kratkem času pritegnil veliko pozornosti. Poglej zakaj.

Atmosferci. Za tiste, ki jih še ne poznate, jih boste kmalu. Sestavljajo jo Ciril Komotar (ja, tega poznaš), Jure Gregorčič (hmmm … to mi je znano, novinar in avtomobili) ter Saša Kapetanovič (uuuuu … to pa vem, rally je vozil). Fantje, ki jim ni para. Drži?

Leta 2019 so na svojem Youtube kanalu Atmosferci, objavili vlog v katerem so tekmovali z avtomobili njihove mladosti. Tako je, njihove mladosti. Ravno zato smo v naslovu dali besedo ‘naše’ v narekovaje. Vrnimo se nazaj k avtomobilom. Fičo, Renault 4, Hrošč, Yugo, 101-ka in Bolhica. Same legende. Avtomobilov je šest, oni so pa trije. Zato so zraven povabili še legendarne goste. Prišli so Jan Plestenjak (opis ni potreben), Peter Podlunšek (akrobatski pilot in edini Slovenec, ki je nastopil na Rad Bull Air Race) in Sani Bečirović (pri tem košarkašu ni potrebno izgubljati besed).

Omenjeni avtomobili so bili zelo priljubljeni v času Jugoslavije. Roko na srce si takrat narod kaj drugega niti ni mogel privoščiti. Vsaj enega izmed teh je vozil tudi tvoj oče. Kaj pa ti? Si sploh sedel v katerem izmed njih? Se za katerim izmed njih ozreš, ko se peljejo mimo tebe oz. ko ga s svojim avtom prehitiš?

 

 DOSTOP.si
 Facebook Atmosferci
ikona snemalec Youtube Atmosferci

Sorodni članki

Back to top button