Kultura

Svojo hollywoodsko zvezdo bo dobil Zac Efron

Ameriški igralec Zac Efron, ki je zaslovel vlogo v filmih Srednješolski muzikal, bo dobil svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih. Zvezda šestintridesetletnega igralca bo že 2767. zvezda na tem znamenitem hollywoodskem bulvarju.

Zac Efron bo svojo zvezdo dobil 11. decembra. Kot slavnostni govorci so na prireditev povabljeni režiser Sean Durkin ter Efronova igralska kolega Jeremy Allen White in Miles Teller.

Sredi decembra v kinematografe v ZDA prihaja film The Iron Claw z Efronom v glavni vlogi, katerega režijo podpisuje Sean Durkin. Družinska drama, ki temelji na resničnih dogodkih, pripoveduje o štirih ameriških bratih, ki so si v 80. letih minulega stoletja ustvarili kariero kot profesionalni rokoborci.

Efron je preboj doživel z vlogo mladega košarkarskega zvezdnika Troya Boltona v televizijskem muzikalu Srednješolski muzikal (2006) ob Vanessi Hudgens in Ashley Tisdale. Zaigral je tudi v dveh nadaljevanjih. Po komedijah, kot so Sosedi, Dedek uide z vajeti in Obalna straža, je Efron zaigral tudi v filmih, kot so Največji šovmen, Čista zloba in The Greatest Beer Run Ever.

STA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button