Priložnosti

Jutri in do 17. novembra bo potekal že deveti Festival Mladi Maribor

V četrtek, 3. novembra, se začenja deveta edicija festivala Mladi Maribor, festivala mariborskih mladinskih organizacij. Prizorišča festivala bodo na več kot desetih lokacijah po mestu, festival pa že tradicionalno predstavlja pestro paleto možnosti za udejstovanje in aktiviranje. Sklepno dejanje bo Karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja, ki bo 15. in 17. novembra v Lukni.

V sklopu letošnjega Festivala Mladi Maribor, ki se bo dogajal med 3. in 17. novembrom 2022, mladinske organizacije iz Maribora mlade vabijo, da se udeležijo kvalitetnih ustvarjalnih, izobraževalnih, športnih in zabavnih dogodkov. Udeležijo se jih lahko na več kot 10-ih različnih lokacijah po mestu in tudi preko spleta. Večina dogodkov je brezplačnih.

V prvem delu festivala te vabimo da raziščeš mladinske prostore v Mariboru. Če si dijak_inja ali študent_ka in se še odločaš o svoji prihodnosti, pa te v drugem delu vabimo, da obiščeš Karierni sejemsejem poklicev in izobraževanja. Ta bo tudi zaključil Festival Mladi Maribor.

Program

Četrtek, 3. november
Petek, 4. november
Sobota, 5. november
Ponedeljek, 7. november
  • 19:00 @ dvorana ŠTUK: DRINKOLOGIJA – kultura pitja vina in vodena degustacija (4€)
  • 20:00 @ splet: Popotniški snep: potuj kot digitalni nomad
Torek, 8. november
Sreda, 9. november
  • 19:00 – 20.30 @ MISC Infopeka: Knjižnica tete Rose: Spolno izkoriščanje nigerijskih deklet v kontekstu trgovine z ljudmi

Četrtek, 10. november
Petek, 11. november
Sobota, 12. november
Torek, 15. november
  • 8:00 – 18:00 @ Športna dvorana Ljudski vrt »Lukna«: Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja (za osnovnošolce)

Četrtek, 17. november
  • 8:00 – 18:00 @ Športna dvorana Ljudski vrt »Lukna«: Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja (za srednješolce)
  • 8:00 – 18:00 @ Športna dvorana Ljudski vrt »Lukna«: Živa knjižnica poklicev

MKC Maribor
MKC Maribor

Sorodni članki

Back to top button