Šport

Luka Dončić ne more verjeti kaj ugledni NBA košarkarji govorijo o njem

Pred pričetkom nove sezone NBA so na dan prišle izjave NBA košarkarjev, ki povedo kaj si mislijo o slovenskem košarkarju, ki ga domala pozna skoraj cel svet.

Nova sezona lige NBA se bo pričela 22. decembra, pripravljalne tekme pa že 11. decembra. Ob začetku meseca je vodstvo lige NBA sporočilo, da je na zadnjem testiranju na novi koronavirus bilo pozitivnih kar 48 igralcev. Vseh 48 je moralo nemudoma v najmanj desetdnevno karanteno. V tem času pa seveda ne smejo trenirati. V kolikor pa imajo prisotne še simptome covidne bolezni, pa se bo njihov prisilni počitek še podaljšal.

So se pa pred kratkim oglasili mnogi zvezdniki severnoameriške košarkarske lige NBA, ki so komentirali igro Luka Dončića.

Kevin Durant je rekel, da je Luka Dončić »manipulira igro«. Na podkastu, ki ga vodi njegov agent Rich Kleiman, je izjavil, da je Luka »velik problem« [ang: a huge problem], ki ga mora premagati.

LeBron James je na svojem Instagram story-ju objavil Lukovo fotografijo in zraven pripisal »He’s one BAD MOFO!!!!!«


Oglasila sta se tudi James Harden in Stephen Curry. Luka Dončić je bil presenečen tudi nad njunimi izjavami, ki sta jih dala na račun njegove igre. Vse je zbrano v spodnjem videu.

 

DOSTOP.si
Tuomas Vitikainen, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
ikona snemalec Swish Central

Sorodni članki

Back to top button