Priložnosti

Mladinski svet Slovenije objavlja natečaj Prostovoljec leta 2019

Mladinski svet Slovenije (MSS) že sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo že osemnajstič izbrali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto.

K prijavi vabijo vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2019 vključevali prostovoljstvo. Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bodo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bodo izbirali Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Pri projektih šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

Rok za prijave je ponedeljek, 30. marec 2020.

Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bodo po izteku natečaja povabili na zaključno prireditev, kjer bodo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

Ključni namen natečaja je promocija prostovoljskega dela. Z natečajem, povabilom na prireditev in priznanjem za sodelovanje, ki ga dobijo vsi prijavljeni prostovoljci in projekti, želijo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas.

Za morebitna vprašanja in podporo lahko pišeš na prostovoljec@mss.si. Na spodnjih povezavah pa lahko najdeš še več podrobnejših informacij o natečaju:

Za pomoč pri prijavi

 

 Mladinski svet Slovenije (MSS)
 Unsplash

Sorodni članki

Back to top button