Kulsko

Preveri, kako znani Mariborčani preživljajo poletje

Vroči poletni dnevi. Čas, ko nam gre po glavi samo uživanje na soncu in hlajenje v morski vodi. Delo pa na nas vseeno čaka. Kaj pa v tem času počnejo znani Mariborčani? Kot vsi ostali "navadni smrtniki" tudi oni združujejo delo in zabavo.

Čeprav bi si marsikdo izmed nas tega želel, nam poletje ne prinese treh mesecev počitnic kar avtomatsko. Med uživanjem moramo pogosto najti tudi čas za službo in ostale obveznosti. Kje pa se te dni mudijo znani Mariborčani?

Emkej

Mariborski raper in soustanovitelj Wudisban Records, Marko Kocjan – Emkej ne počiva niti poleti. Po izdaji “hitiča” Airplane mode, pa si je s svojo partnerico tudi on privoščil nekaj dni oddiha. Med drugim sta obiskala pravljične Cinque Terre v Italiji.

Damjan Murko

Najbolj svetla zvezda štajerskega neba, Damjan Murko, tudi med poletnimi dnevi pridno koncertira in se ukvarja z organizacijo porok. Oboževalce pa je vseeno razveselil s posnetkom, na katerem se sončnim žarkom nastavlja ob bazenu v Poreču. Že tako vroči fotografiji je dodal še žgečkljiv komentar.

https://www.instagram.com/p/BziCw9qAgUo/

Doroteja Premužič

Umetnica ličenja in uspešna mariborska podjetnica Doroteja Premužič te dni uživa na sanjskem grškem otoku Mykonos. Lepotica, ki podira stereotipe o lepotnih posegih in vedno izžareva prefinjeno ženstveno energijo, je tudi tokrat navdušila z brezhibnim videzom.

Marcos Tavares

Poletje za nogometaše pomeni čas pomembnih treningov in tekem. Kapetan NK Maribor, Marcos Tavares je delil utrinek iz gostovanja na Švedskem. V tem tednu so v sklopu tekem za Evropski pokal igrali proti švedskemu prvaku AIK iz Stockholma. Z rezultatom 3:2 se jim je uspelo uvrstiti v 3. krog kvalifikacij za Ligo prvakov!

Luka Šulić

Slovenska polovica dua 2Cellos, Luka Šulić, je s posnetkom izpred stolnice v Milanu napovedal nov glasbeni projekt. Glasbenik, ki je v začetku junija dobil hčerkico, bo v novembru v okviru klasičnega projekta “Four Seasons” imel koncert v enem izmed milanskih gledališč.

Fotografije, ki so jih znani Mariborčani delili s svojimi sledilci, smo pridobili iz njihovih Instagram in Facebook strani.

 

 Sara VOCOVNIK
 Splet

Sara Vocovnik

Novinarka

Sorodni članki

Back to top button