Glasba

VIDEO: Emkej – Airplane Mode

Emkej oz. Marko Kocjan je obraz slovenske reperske scene, ki ga ni potrebno posebej izpostavljat. Zato ta del kar preskočimo. Ne moremo pa preskočit njegovih hitov, ki jih niza enega za drugim. Zadnji je izšel včeraj, 27. junij, in sicer točno ob 19:00.

Malo pred nastopom na KMŠ odru, je mariborski reper Emkej na svojem Youtube kanalu EMKEJTV objavil nov komad, in sicer Airplane Mode.

V videospotu Airplane Mode lahko vidimo kako s punco Ajdo uživata v sprehodih po Veroni in pod Julijinim balkonom, Aquaparku Caneva pri Gardskem jezeru, obiskala sta tudi katedralo Sagrada Famillia v Barceloni … Posnetki so marsikateremu gledalcu znani, kajti Emkej na svojem Instagram profilu Emkej Wudisban svoje sledilce redno seznanja z (skoraj) vsemi svojimi aktivnostmi.

Posnetki so kul. Narejeni so s telefonom. Tudi, če ne gledaš spota, lahkotna poletna melodija prevzame tvojo pozornost. Sploh, ko je poslušalec bolj pozoren na besedilo, na sporočilo. “Včasih se je treba odklopit …” piše pod videospotom. “… sploh pa, ko si s svojo boljšo polovico!” dodajamo mi.

Najdite si čas in dajte telefon na Airplane Mode. Ne bo vam žal.

 

 DOSTOP.si
Emkej Tekochee
ikona snemalec EMKEJTV

Sorodni članki

Back to top button