Kulsko

Najbolj pričakovane igre v avgustu 2020

Avgusta bo vroče - prihaja namreč kup novih iger iz najrazličnejših žanrov.

Avgust bo postregel z izidi, med katerimi lahko vsak najde nekaj zase. Prihajajo nove igre iz različnih žanrov, vse od simulacij in dirkaških iger do strategij ter pretepaških iger, dobili pa bomo tudi nenavaden, a zabaven battle royal, odličen za preigravanje s prijatelji. Preberite si naš izbor avgustovskih novosti, vrednih tvoje pozornosti.

Fall Guys: Ultimate Knockout (4. avgust, PlayStation 4, PC)

 

Fall Guys: Ultimate Knockout je verjetno najsrečnejši in najbolj pozitiven battle royal, kar si ga kadarkoli videl, hkrati pa tudi odlična party igra. Igra poteka skozi več krogov, v katerih igralci tekmujejo v različnih mini igrah. Izogibaj se vrtečim oviram, toboganom, zapirajočim se vratom in manevriraj svojo pot do cilja hitreje kot tvoji sotekmovalci. Igra se začne s 60 igralci, vsak krog pa jih nekaj izpade. Igraš lahko tudi s prijatelji, vendar ne pozabi – samo eden je lahko zmagovalec!

Total War Saga: Troy (13. avgust, PC)

 

Igre iz serije Total War so bile do sedaj vedno dobre, zato tudi od nove strategije ne pričakujemo nič manj. Čeprav ima igra zgodovinske korenine, je velik poudarek na junakih, mitih in legendah. Igralci lahko zavzamejo vloge svojih najljubših junakov iz Trojanske vojne in se bojujejo na različne načine – pri tem pa je cilj osvojiti ozemlje, ustvariti ekonomijo in uporabiti napredne strategije. Posebnost je, da v bitkah konji ne bodo igrali vloge, vendar pa bodo lahko vojščaki menjavali med različnimi orožji, okolje v igri pa prinaša več ovir in zapletov. Igro bo v roku 24 ur od izida v Epic Games Storu možno dobiti celo zastonj, tako da ni nobenih izgovorov, da je ne bi preizkusil.

EA Sports UFC 4 (14. avgust, PlayStation 4, Xbox One)

 

EA Sports UFC 4 prinaša mnoge prednosti, začnimo s tem, da so odstranili Ultimate Team mode, sicer značilen za skoraj vse EA športne naslove, ki je igralcem omogočal, da z denarjem nadgrajujejo svoje igralce ali ekipe. Igralci pričnejo z ustvarjanjem svojega fighting lika, pri čemer jim je omogočena izjemno natančna customizacija, in prebijanjem skozi sprva amatersko kariero. Cilj je postati ‘the greatest of all time (GOAT)’, vendar je način, kako do tega priti, v tej seriji nekoliko drugačen. Igralci imajo v igri mnogo izbir in vse so izjemnega pomena pri izgrajevanju kariere. Novost je tudi Fighter Evolution sistem, ki izboljšuje fighterjeve sposobnosti glede na to, kako uporablja gibe in tehnike. Kadar ne trenira, razvija dobre ali manj dobre odnose z drugimi fighterji preko socialnih omrežij. Kombinacija vseh teh načinov naj bi omogočila lažje doseganje cilja, torej postati UFC GOAT.

Microsoft Flight Simulator (18. avgust, PC)

 

Izkusi veselje do letenja v novi generaciji Microsoftovega simulatorja letenja. Razišči svet z neverjetnimi podrobnostmi ter več kot 37 tisočimi letališči, mesti, realističnimi gorami, cestami, drevesi, prometom in še mnogo več. Preizkusi svoje pilotske sposobnosti v različnih letalih – od lahkih letal do komercialnih, letite podnevi al ponoči z vremenom iz resničnega časa, vključno z natančno hitrostjo in smerjo vetra, temperaturo, vlago, dežjem in osvetlitvijo. Default edition ponuja 20 letal in 30 ročno modeliranih letališč, medtem ko Deluxe edition ti številki dvigne na 25 letal in 35 letališč, High-end različica igre pa pride s 30 letali in 40 letališči. Če so vam všeč simulacije, bo ta igra zagotovo prava izbira zate.

Project Cars 3 (28. avgust, PlayStation 4, Xbox One, PC)

 

Franšiza Project CARS je znana po igrah, pri je adrenalin več kot prisoten, medtem ko preizkušaš meje v legendarnih dirkalnikih na epskih progah po celem svetu. V novi seriji Project CARS so proizvajalci še povečali pozornost na voznika. Dodali so pomoč in grafične efekte, ki pa so opcijski, da bi s tem privabili nove igralce v simulacijsko dirkanje. Še vedno so znani po neverjetnem “sandbox” načinu igranja, velikemu številu različnih dirkalnikov, stez in vremenskih razmerah, ki jih lahko kombiniraš na načine, ki ti ustrezajo.

Novost je karierni sistem, s katerim podpirajo tudi nove in bolj priložnostne igralce. Prenovili so še dogodke skupnosti znotraj igre z novim sistemom Rivals. Ta igralcem omogoča, da tekmujejo v dnevnih, tedenskih in mesečnih izzivih. Potegovanje za vrh lestvice bo še vedno ostalo tekmovalno, Rivals pa bo tako zagotovil še mnogo več tekmovanj za vse. Project CARS 3 ostaja v svojem bistvu še vedno Project CARS izkušnja in nadaljuje z isto filozofijo, ki je bila vedno centrirana na franšizo, ki ti omogoči ultimativno voznikovo potovanje.

 

 Nuša KLEPEC / SPID.siRed Bull
Pixabay
ikona snemalec Game Informer, Total War, EA SPORTS UFC, IGN, PlayStation

Sorodni članki

Back to top button