Priložnosti

Natečaj za izdelavo CGP za področje odprte znanosti je podaljšan

Univerza v Mariboru je podaljšala rok za oddajo avtorskih rešitev za oblikovanje celostne grafične podobe odprte znanosti Univerze v Mariboru do 26. maja 2023.

Na Univerzi v Mariboru poteka interni oblikovalski natečaj za izdelavo celostne grafične podobe za področje odprte znanosti v okviru projekta NOO z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja – ODVIj, ki ga sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU.

UM zato vabi vse študentke in študente, da se povežejo v skupine s 3 do 6 člani (lahko tudi pod vodstvom mentorja) in oblikujejo CGP za področje odprte znanosti na Univerzi v Mariboru. Svojo avtorsko rešitev, za katero bo zmagovalna skupina prejela nagrado, lahko na natečaj posredujejo v podaljšanem roku do 26. maja 2023.

Vsi sodelujoči študenti morajo imeti v študijskem letu 2022/2023 veljaven status študenta, kar izkazujejo s potrdilom o vpisu na UM. Tudi mentorji morajo biti zaposleni na UM.

Cilj natečaja je najti idejno rešitev v obliki celostne grafične podobe, ki bo skrbela za boljšo prepoznavnost novega projekta NOO Z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja ter hkrati tudi za boljšo prepoznavnost celotnega področja Odprte znanosti UM.

Več informacij o natečaju najdeš tukaj.

UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button