Kulsko

Novega agenta 007 bo igrala temnopolta igralka

Najbolj slaven agent na svetu bo svojo številko 007 predal naslednici, s čimer se bo nadaljevala franšiza o Jamesu Bondu, ki jo spremljamo že od leta 1962.

V novem, že 25. filmu iz franšize o tajnemu agentu Jamesu Bondu, bo po poročanju tujih medijev slovito Bondovo tajno številko 007 prevzela temnopolta igralka Lashana Lynch. Film se bo po doslej razkritih podatkih namreč začel, ko bo (stari) Bond, ki ga bo igral Daniel Craig, že v pokoju, agencija M16 pa bo njegovo številko dodelila novi agentki.

Novo agentko 007 naj bi igrala Lashana Lynch.

Po pisanju The Guardiana se nova bondiada začne s sceno, v kateri Bond, ki ga igra Daniel Craig, uživa zasluženi pokoj na Jamajki, ko ga vpokličejo v boj proti novemu sovražniku.

Ta začetek naj bi spremljala scena, v kateri MI6 pokliče agenta 007 na misijo, v sobo pa nato vstopi temnopolta igralka Lashana Lynch. “Gre za moment presenečenja. Bond ostaja Bond, nadomeščen pa je kot 007,” je dejal anonimni vir.

Lashana Lynch (31) prihaja iz Londona. Na filmu se je prvič preizkusila z vlogo v Tekačicah. Preboj pa ji je prinesla vloga pilotke Marie Rambeau v filmu Stotnica Marvel.

Novica, da je bila temnopolti igralki dodeljena slovita tajna koda 007, je doživela številne pozitivne odzive na družbenih omrežjih. Prav tako so sledilci pred časom odprtih rok pozdravili tudi odločitev Disneyja, da v novi igrani različici filma Mala morska deklica vlogo protagonistke Ariele igra 19-letna temnopolta r&b pevka Halle Bailey.

 

 STA
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button