GlasbaPriložnosti

Odprt je razpis za prijave na KMŠ oder 2024

Letos bo tradicionalni projekt Kluba mariborskih študentov, KMŠ oder, v prav posebni izvedbi, saj bo letos že 10. leto stal na obrežju Drave in mladim glasbenikom ponujal možnost predstavitve širši množici.

V Klubu mariborskih študentov pravijo tako: “Trenutki so kot milni mehurčki. Poletijo, zastanejo in počijo. Postanejo spomini.

Takšni, ki jih hitreje pozabimo. Takšni, za katere bi radi, da trajajo večno. Naj bo tvoj nastop na KMŠ odru mehurček, ki nikoli ne poči.”

Naj tudi tvoj mehurček sestavljajo poletni večeri pod zvezdami, ognjevita publika in ti na 10. KMŠ odru.

KMŠ oder je prostor z mlado energijo, ki Festivalu Lent in mestu Maribor daje novo perspektivo in prizorišče, ki pripomore k nepozabnim večerom med Festivalom Lent. V preteklih letih je na odru nastopilo že veliko nadobudnih umetnikov in umetnic. Med njimi pa tudi nekaj uveljavljenih imen kot so Koala Voice, Joker Out, Emkej, Batista Cadillac …

KMŠ, KMŠ oder 2024, prijave, Festival Lent
Prijave potekajo do 12. aprila.

Kje se lahko prijaviš?

Če si star do 30 let in prihajaš iz severovzhodnega dela Slovenije, te Klub mariborskih študentov vabi, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 12. 4. 2024 prijaviš na razpis za nastop na KMŠ odru in začutiš utrip poletja.

Prijave zbirajo na tej povezavi. Več informacij najdeš na Facebook strani Kluba mariborskih študentov.

Obiskovalci in poslušalci KMŠ odra bodo ponovno iskali glasbenika, glasbenico ali glasbeno skupino, ki bo najbolj navdušila. Ta ali ti bodo prejeli denarno nagrado v višini 500 €!

KMŠ
 KMŠ, Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button