GlasbaKulsko

KMŠ oder se letos seli na novo lokacijo, a poslanstvo ostaja

Že deveto leto zapored bo Klub mariborskih študentov Festival Lent obogatil za prizorišče več – KMŠ oder, ki bo kljub spremembi lokacije tudi letos mladim glasbenikom, glasbenicam in glasbenim skupinam nudil priložnost, da se predstavijo širši publiki. KMŠ oder se tako seli na teraso Mariboxa in bo potekal ves Festival Lent, ki poteka med 23. junijem in 1. julijem. Mladim glasbenikom se bodo na zadnji večer predstavili gostje BATISTA CADILLAC.

KMŠ oder že od leta 2015 deluje v okviru Festivala Lent in ponuja oder mladim glasbenikom, glasbenicam, glasbenim skupinam in akustikom, da svoje ustvarjanje predstavijo obiskovalcem na odru in tako oblikujejo magične poletne večere med Festivalom Lent. Vsi nastopajoči pa hkrati sodelujejo v denarni nagradi, ki zmagovalcu/-ki/-cem pomaga pri uresničitvi glasbene poti.

kmš oder, nastopajoči

Letos bo KMŠ oder gostil veliko novih, še nepoznanih izvajalcev. Nastopili bodo: Rewind, Pamži, Ekstaza, AR’n’BI bend, Ki te trga, Babooni, Pižoni, Overheat, Štrom, Love Charade in v soboto, 1. julija, tudi BATISTA CADILLAC. Funk-soulovsko obarvana zasedba bo poskrbela, da bomo zadnji večer zaključili v odličnih ritmih in z dobro energijo.

Pomembno vlogo bodo tudi letos imeli obiskovalci KMŠ odra, saj bodo s svojimi glasovi prav oni odločali, kdo bo prejel denarno nagrado, ki jo bodo podelili zadnji dan. Zberi prijatelje in se vidimo na terasi Mariboxa!

KMŠ
KMŠ

Sorodni članki

Back to top button