Šport

Oktober je mesec brezplačnega športa

Zdrava Zabava vabi na brezplačno rekreacijo pod Kalvarijo

Univerztetna športna zveza Maribor, ki deluje pod geslom Zdrava Zabava, je za novo študijsko leto pripravila bogat program rekreacije, ki se je lahko v mesecu oktobru udeležite brezplačno.

V uvodnih tednih novega študijskega leta Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) s partnerji v okviru projekta Welcome weeks 2018 pripravlja več kot 20 dogodkov, preko katerih želijo študente opremiti s potrebnimi informacijami za uspešen študij in kvalitetno preživljanje prostega časa. V raznovrstni ponudbi aktivnosti je poskrbljeno tudi za šport. Za to je poskrbela Univerzitetna športna zveza Maribor – Zdrava Zabava, ki začenja akcijo Oktober – mesec brezplačnega športa.

Otvorila se je sezona košarkarske rekreacije.

V okviru akcije so pripravili pester program rekreacije. Ta se izvaja v Športni dvorani Vrbanska, ki se nahaja pod »štengami« na Kalvarijo. Ponudba rekreacije zajema pet športov – košarko, odbojko, futsal, badminton in namizni tenis. Košarka in odbojka sta na sporedu ob ponedeljkih in sredah, termin za badminton je mogoče rezervirati ob ponedeljkih, sredah in četrtkih, namizni tenis pa je na voljo vsak dan od ponedeljka do petka. Celoten urnik rekreacije za sezono 2018/2019 se nahaja na spletni strani www.zdravazabava.com, kjer najdete tudi informacije o rezervaciji in morebitnih spremembah terminov.

Mesec brezplačnega športa je namenjen spoznavanju študentov z aktivnim preživljanjem prostega časa skozi aktivnosti, ki jih ponuja Zdrava Zabava. Poleg rekreacije, ki se izvaja skozi celotno študijsko leto, pripravljajo številne projekte, tekmovanja in tečaje o katerih lahko več informacij poiščemo na spletni strani Zdrave Zabave. Znotraj programa Welcome weeks 2018 sledita 9. nočni tek na Kalvarijo, ki se bo zgodil ta petek, 5. oktobra, in brezplačni Maraton skupinske vadbe, ki ga v sodelovanju z Bodifit pripravljajo 17. oktobra na Štuku.

Košarka in odbojka sta na sporedu ob ponedeljkih in sredah. |
Za badminton je potrebna rezervacija termina. |
V času rekreacije se lahko za dodatne informacije obrnete na člane ekipe Zdrava Zabava. |

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGVid JERČIČ
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Vid JERČIČ

  Oceni članek

  Hvala!

  User Rating: 4.73 ( 2 votes)

  Sorodni članki

  Back to top button