Priložnosti

Opravi usposabljanje in postani trener v mladinskem delu

Mladinski svet Slovenije organizira intenzivno 4-dnevno usposabljanje za trenerje v mladinskem delu od četrtka, 28. oktobra 2021, do nedelje, 31. oktobra 2021. Če želiš tudi ti postati trener v mladinskem delu, se prijavi.

Si želiš voditi usposabljanja, seminarje, delavnice za mlade? Pridobiti nova znanja, izkušnje in reference za nadaljnje delo? Postati trener mladinskega dela?  Izboljšati razvoj usposabljanja v svoji organizaciji? Mladinski svet Slovenije organizira intenzivno 4-dnevno usposabljanje za trenerje v mladinskem delu od četrtka, 28. oktobra 2021, do nedelje, 31. oktobra 2021. Usposabljanje bo predvidoma potekalo v Hostlu Idrija (MC Idrija).

Namen usposabljanja je usposobiti mladinske voditelje in mladinske delavce za:

  • izvedbo izobraževanj za mlade s pravilno uporabo metod neformalnega izobraževanja;
  • oblikovanje procesov izobraževanj, ki udeležence motivirajo in držijo pozornost ter jim skozi skrbno pripravljene procese podajo znanja in izkušnje (teorija in praksa), v zaključku pa pridobljeno znanje in izkušnje povežejo v novo pridobljene kompetence;
  • načrtovanje sistema celostne rasti mladinskih voditeljev v svoji organizaciji;
  • izobraziti kader za Bazene trenerjev vseh organizacij članic in MSS ter ostale organizacije, ki izobražujejo po metodah neformalnega izobraževanja.

Od udeležencev usposabljanja pričakujejo zavzetost za sodelovanje. Vsebine bodo podane z uporabo aktivnih metod dela, ki zahtevajo vključevanje udeležencev. Kasneje obstaja možnost mentorstva pri izvajalcih usposabljanja. Usposabljanje se šteje za opravljeno, če je posameznik prisoten na vsaj 90 % vsebin.

Urnik usposabljanja je intenziven in poteka skozi ves dan vse štiri dni, zato usklajevanje z drugimi obveznostmi te dni za udeležence ni mogoče.

Na 4-dnevno usposabljanje za trenerje se prijavite z izpolnjeno elektronsko prijavnico, ki je dostopna na tej povezavi. Prijavnico izpolnite najkasneje do nedelje, 10. oktobra. O izbiri kandidatov boste obveščeni po elektronski pošti najkasneje do torka, 12. oktobra 2021.

Če želiš postati trener v mladinskem delu, lahko pdrobnejše podatke, vsebino usposabljanja in ceno najdeš na spletni strani MSS.

MSS
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button