Bivanje

Pomagaj trajnostno izboljšati Maribor!

Participativni proračun za mlade prehaja v fazo glasovanja. Glasuj za svoje favorite in pomagaj izbrati 5 najboljših predlogov za trajnostno izboljšanje Maribora. Oddaj svoj glas na maribor.comoneurope.org!

Čez spletni prijavni obrazec je v času zbiranja predlogov prispelo 51 različnih pobud mladih z najrazličnejšimi ukrepi za trajnostno izboljšanje mesta Maribor in življenja v njem. Strokovna komisija je prispele pobude temeljito pregledala in izbrala 10 pobud, ki so se uvrstile na javno glasovanje. Izmed teh 10 bo z glasovanjem določilo 5 zmagovalcev, ki jim bo MKC Maribor zagotovil do 1000 evrov finančne podpore.

Ekipe, katerih predlogi bodo izglasovani in jim bo dodeljena finančna podpora, bodo v sodelovanju s MKC Maribor  skupaj z mentorjem pripravili konkretne projektne načrte in se podale v izvedbo. Zmagovalni predlogi bodo tako uresničeni še v tekočem letu.

Vsak glas šteje! Obišči spletno stran maribor.comoneurope.org in podpri projekt, za katerega meniš, da ga je potrebno uresničiti.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMKC Maribor
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=1220arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button