Priložnosti

Postani prostovoljec na letovanju otrok v Punatu na otoku Krku

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor išče nove vzgojitelje-prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju v Punatu in hkrati vabi že preizkušene vzgojitelje preteklih sezon k prijavi.

Te veseli delo z otroki? Te poklicna pot vodi v to smer in bi rad/a tudi poleti pričaral/a nasmehe na otroška lica? Te študij pripravlja na takšno delo in si želiš še več praktičnih izkušenj? Bi rad/a v prijetnem kolektivu in na svežem morskem zraku storil/a nekaj dobrega za naše najmlajše?

Postani prostovoljec/prostovoljka na letovanju otrok v MPD Frankopan v Punatu na otoku Krku!

RKS-OZ Maribor te vabi, da se pridružiš strokovnim sodelavcem in kot prostovoljec/ka – vzgojitelj/ica ali kot športno rekreativni/a vzgojitelj/ica tudi s svojim delom prispevaš k temu, da bodo otroci preživeli 10 nepozabnih dni na morju v Punatu na otoku Krku. Tvoj trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan!

K prijavi vabijo polnoletne osebe, z željo ter veseljem do dela z otroki. Dobro je, da imaš s tovrstnim delom že nekaj izkušenj. Dobrodošel/a pa si tudi, če jih še nimaš, a si jih želiš pridobiti.

Več informacij in navodila za prijavo lahko najdeš na spletni strani: punat.si ali rkmb-drustvo.si ; FB strani: KUFER PUNat MORJA , lahko pa jih tudi pokličeš na 02/234 40 06.

RKMB
Facebook KUFER PUNat MORJA

Sorodni članki

Back to top button