Priložnosti

Vilinsko mesto te vabi, da pomagaš pričarati čarobni december

Vilinsko mesto je decembrski festival čarobnih dogodivščin na ulicah, dvoriščih in trgih Maribora, ki letos poteka med 2. in 28. decembrom 2022. Glavno srečevališče vseh nas bo v VILINSKEM DVORU (Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30).

Vilinsko mesto tudi letos medse vabi prostovoljce, saj so ti vsako leto v veliko pomoč. S prostovoljskim delom pomagajo pri izvedbi festivalskih aktivnosti in na tak način prispevajo k skupnosti, obenem pa krepijo tudi svoj osebni in profesionalni razvoj. Podpore prostovoljcev bodo veseli predvsem na raznolikih ustvarjalnih delavnicah za otroke in družine v Vilinskem dvoru in pri izvedbi dogajanja na Vilinskem odru (skrb nastopajoče, informiranje obiskovalcev …). Večina aktivnosti bo potekala od četrtka do sobote, vsak teden do konca leta, ter med 26. in 28. decembrom.

Pred pričetkom prostovoljskega dela vas vabijo na UVODNO SREČANJE ZA PROSTOVOLJCE, ki bo potekalo v torek, 29. novembra 2022, med 17.30 in 19. uro, v Vetrinjskem dvoru, v prostorih Zavoda MARS. Za vse, ki vam termin ne bi ustrezal, pa bodo pripravili tudi rezervni termin, o čemer boste obveščeni naknadno.

Prostovoljstvo na festivalu poteka pod okriljem Zavoda MARS Maribor. Pred pričetkom festivala boste sklenili dogovor o prostovoljskem delu, po zaključku pa boste prejeli potrdilo o prostovoljskem delu, kar je za mnoge odlična delovna referenca. Potnih stroškov vam, žal, ne bodo mogli povrniti, prav tako boste morali sami poskrbeti za prenočišče, če ste od drugod. Pogoj za opravljanje prostovoljskega dela na festivalu je starost vsaj 15 let.

Kot prostovoljec za Vilinsko mesto se lahko prijavite do ponedeljka, 28. novembra 2022, s prijavnico, ki se nahaja tukaj.

V kolikor ste ta termin zamudili, se lahko ekipi pridružite še čez cel december, kar sporočite koordinatorici prostovoljk in prostovoljcev, Tanji Veber, na 031 257 508 ali tanja.veber@gmail.com. Prav tako so na voljo za vsa dodatna vprašanja in informacije.

Zavod MARS / TV
Dejan Bulut

Sorodni članki

Back to top button