Življenjski slog

6 idej za romantično rojstnodnevno presenečenje

Ali bosta s partnerjem prvič skupaj preživela njegov oz. njen rojstni dan in bi mu/ji rad pripravil nekaj posebnega? Ali pa sta skupaj že dovolj dolgo, pa bi mu/ji rad pokazal, kako ga/jo ceniš? V vsakem primeru ti dajemo nekaj idej, kako lahko praznovanje partnerjevega rojstnega dneva spremeniš v posebej romantično rojstnodnevno presenečenje.

Vsak rojstni dan partnerja lahko začiniš s posebnim presenečenjem in mu s tem pokažeš, da ga ceniš. Na tak način lahko pokažeš tudi, kako dobro ga poznaš. Spomni se stvari, ki jih ima najraje in mu pripravi rojstnodnevno presenečenje. Če ti zmanjkuje idej pa ti predstavljamo 6 idej, ki ne bodo preveč obremenile tvoje denarnice.

Vožnja z balonom

Za naslednji rojstni dan svojega partnerja lahko gresta skupaj izven svojih zon udobja in si privoščita nekaj pustolovskega. Vožnja z balonom spada med pustolovske dogodivščine, ki si jih lahko privoščiš, saj so takšni poleti že dovolj popularni, da imaš gotovo na voljo kakšen polet dovolj blizu.

Skupen oddih za vikend

S partnerjem lahko za njegov rojstni dan skupaj preživita tudi kakšen umirjen vikend. Na spletu boš gotovo našel ugodno ponudbo, ki bo na kožo pisana tvojemu partnerju. Morda to pomeni izlet v naravo, termalni oddih ali kakšen izlet v sosednje države.

rojstni dan, partner, tečaj, rojstnodnevna zabava, oddih, zvezde, vikend, rojstnodnevno presenečenje
Z romantično večerjo in partnerjevimi najljubšimi jedmi ne moreš zgrešiti.

Rojstnodnevna zabava presenečenja z dodatkom

Staromodna rojstnodnevna zabava presenečenja je vedno dobra ideja – dokler ima seveda tvoj partner rad presenečenja. Vedno pa ji lahko dodaš še kak zabaven dodatek, kot je posebej originalno darilo. Narediš mu lahko kolaž s fotografijami, video z rojstnodnevnimi voščili prijateljev, ali po spletu pobrskaš za posebno torto.

Ljubezensko presenečenje skozi želodec

Na spletu razišči kak poseben recept (če si amater v kuhanju, ga prej preizkusi), ali pa pripravi nekaj jedi, za katere veš, da jih ima tvoj partner najraje. Nato dodaj sveče in rože in rojstnodnevno presenečenje je pripravljeno. Kupiš lahko še klasične filmske prigrizke in privoščita si lahko večer dobre hrane in televizije.

rojstni dan, partner, tečaj, rojstnodnevna zabava, oddih, zvezde, vikend, rojstnodnevno presenečenje
Opazovanje zvezd je preprosto in romantično.

Skupaj pojdita na tečaj

Veš, da bi se tvoja sorodna duša rada naučila nečesa novega, ampak se še tega ni lotila? Daj ji spodbudo, najdi čas in pojdi z njo. Pa naj bo to tečaj kuhanja, tanga ali novega jezika. Ne gre le za to, da tečaj kupiš, ampak tudi za to, da se bosta skupaj učila nekaj novega.

Opazujta zvezde

Če ima tvoj partner rad astronomijo in zvezde, lahko skupaj preživita noč pod nebom. Seveda lahko raziščeš observatorije v okolici Maribora, ampak dovolj je tudi, da izlet organiziraš sam. Izpadel bo kot super pustolovščina, sploh, ko je zunaj še dovolj toplo. Poležavanje pozimi najverjetneje ni najboljša ideja. Poleti in zgodaj jeseni bo dovolj že udobna podlaga in kakšen prigrizek. Seveda pa se lahko odpravita tudi na kampiranje.

 

 DOSTOP.si / MK
 Pexels

Sorodni članki

Back to top button