Priložnosti

Postani prostovoljec ZPM Maribor in pelji otroke na letovanje

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno–rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe

Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev ZPM Maribor. Ponosni so, da so se kljub lanskim negotovim razmeram uspeli prilagoditi vsem ukrepom in omejitvam ter uspešno izpeljali vse programe.

Za leto 2022 objavljajo dva razpisa:

  1. Razpis za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih, s katerim vabijo k sodelovanju vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.
  2. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim vabijo prostovoljce za programe, ki jih izvajajo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje v INFO-DUM-u.

K sodelovanju so vabljeni prostovoljci ne glede na njihovo strokovno usmerjenost, status ali spol, pomembno je, da izpolnjujejo navedene pogoje v razpisu in da so pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti počitniškemu prostemu času otrok.

Informacije, razpis in prijavnice so objavljene na spletni strani ZPM.

Organizacija: Zveza prijateljev mladine Maribor, Razlagova ulica 16, Maribor
Kontaktne osebe: Marina Škrubej (letovanja), Tadeja Dobaj (DUM)
Elektronski naslov: referatzpm@zpm-mb.sitadeja@zpm-mb.siinfo.dum@zpm-mb.si

UM
UM

Sorodni članki

Back to top button