Šport

Prijavi se na državno univerzitetno prvenstvo v curlingu!

Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) v sodelovanju z Curling zvezo Slovenije prireja državno univerzitetno prvenstvo (DUP) v curlingu, ki bo 4. in 11. novembra 2019 v ledni dvorani Zalog.

Že četrto leto zapored se bo državno univerzitetno prvenstvo v curlingu odvijalo v ledni dvorani Zalog. Curling zveza Slovenije, ki ji tudi izvajalec tekmovanja, bo poskrbela za opremo vso potrebno opremo (metla za čiščenje poti, nastavek za čevelj, curling kamni).

Pomeri se za naslov Državnega univerzitetnega prvaka v curlingu za študijsko leto 2019/2020!

Tekmovanje bo potekalo v kategoriji EKIPNO, po pravilih Curling zveze Slovenije. Ekipo sestavlja najmanj 4 in največ 5 tekmovalcev (4 aktivni in 1 rezerva). Ekipe so lahko mešane glede na spol (moški in ženske) in tudi glede na status (študenti in zaposleni).

Prijave do 30. oktobra

Državno univerzitetno prvenstvo bo potekalo v dveh delih. V ponedeljek, 4. novembra, bo tekmovanje po skupinah, naslednji ponedeljek, 11. novembra, pa bodo potekale izločilne tekme in obračuni za medalje ter končno razvrstitev. Vsi prijavljeni bodo imeli tudi možnost treninga, ki bo potekal v dvorani Zalog 28. oktobra ob 19. uri.

Rok za prijavo na tekmovanje je 30. oktober 2019 do 23:59, prijave oddaš TUKAJ.

Na tekmovanju mora vodja ekipe predstavniku organizatorja izročiti v celoti izpolnjene individualne prijavnice vseh članov ekipe ter dokazila o statusu študenta za vse člane ekipe (status študenta 2019/2020).

Prijavnina na ekipo je 20 evrov.

Podatke za plačilo prijavnine najdeš na spletni strani SUSE.

 

 SUSA
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button