Šport

S širitvijo BODIFIT Maribor postja največji fitnes center na Štajerskem

Na Tržaški cesti 65 v Mariboru, v stavbi nekdanjega OBI-ja, bo slovesno odprt nov del fitnesa, s tem bo pa BODIFIT Maribor, sedmi BODIFIT center v Sloveniji, postal največji fitnes center v štajerski regiji. Ob tej priložnosti pripravljajo uradno otvoritveno slovesnost, ki bo danes, v četrtek, 17. februarja ob 19. uri.

Odlična lokacija, enostaven dostop in veliko prostora za parkiranje

BODIFIT Maribor se nahaja ob mariborski magistralni cesti, tj. ob glavnem vhodu v mesto. To vadečim omogoča izredno hitro pot in eleganten preskok iz vsakodnevnih obveznosti in iz katerega koli konca Maribora v nepozabno vadbeno izkušnjo v modernem, multifunkcionalnem športno rekreacijskem ambientu. Ne glede na mestno četrt ali okoliške mariborske kraje, kjer prebivate, se boste v samo nekaj minutah po hitri cesti pripeljali v njihovo novo športno rekreativno, regeneracijsko in sprostilno oazo, prav tako pa ne bo nobenih težav z iskanjem parkirnih prostorov. Do centra se enostavno pride tudi z javnim prevozom.

Širok nabor različnih vadbenih zvrsti

BODIFIT Maribor je najbolj sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic, ki vključuje individualno vadbo in individualno vodeno vadbo (osebno trenerstvo). Ponuja vrhunske vsebine in programe, ki predstavljajo vadbene hite in poslastice za vsak okus. Prostor za vadbo z lastno telesno težo, prostor za atletske treninge, prostor za dvigovanje uteži, izotonične trenažerje, pnevmatske trenažerje, obsežno kardio linija, …

BODIFIT program se ponaša z več kot 20 trendnimi in učinkovitimi mednarodno uspešnimi vadbenimi zvrstmi: FIT (KID, SPINE, SENIOR, PRENATAL, HIDRO), SHAPE (TNZ, STEP, DANCE), POWER (JUSTFIT, CROSS, STEP), BURN (HIIT, BOOTCAMP, CYCLING), FUSION (BALANCE, YOGA, PILATES).

Kineziološki in regeneracijski center

Del centra sta tudi kineziološki in regeneracijski center. Ponujajo medicinsko-diagnostično testiranje in meritve sestave telesa (InBody), testiranje in analiza funkcionalnosti gibanja (FMS), ugotavljanje funkcionalnih omejitev in telesnih asimetrij, treninge za izboljšanje motorične kontrole gibanja ter  antropometrične meritve.

Uporabnikom center nudi tudi storitve vrhunske regeneracijske obravnave v krio komori. Ta prinaša številne blagodejne učinke: boljšo celostno prekrvavitev telesa, povečano vsebnost kisika v krvi in posledično boljšo priprava na trening oz. boljšo regeneracijo po njem, izboljšano delovanje hormonskega sistema … Primerna je za športnike, rekreativce, za vse, ki jih mučijo težave z nespečnostjo, za tiste, ki imajo luskavico, dermatitis, in tudi ali predvsem za tiste, ki trpijo za »boleznijo« sodobnega časa – izgorelostjo! Ponudbo dopolnjujejo krio hlače, presoterapija, magnetno-resonančna terapija, udarni valovi, več vrst masaž, lepotni programi ter savne, ki so BODIFIT članom s paketi na voljo popolnoma brezplačno.

Nov del razširja športni del s podaljšano atletsko stezo, posebnim prostorom za kineziološke obravnave, kjer se bodo pod budnim očesom kineziologom izvajala testiranja in terapije (back check, reformer, mastercare) ter nov  prostor, opremljen s terapevtskimi napravami svetovno priznane znamke medicinske fitnes opreme dr. Wolf.

»V BODIFITu seveda ostajamo zvesti našemu BODIFIT konceptu in poslanstvu: pomagati našim članom na dolgi rok, da se bodo počutili še bolje, da bodo še bolj fit, da bodo (po)skrbeli za svoje celostno odlično počutje, kamor pa ne sodi »samo vadba« pod strokovnim vodstvom, ampak tudi merljivi rezultati, ustrezna prehrana ter regeneracija in sprostitev,« pravi Marko Geršak, vodja BODIFIT programa in direktor Victus d.o.o.

BODIFIT
BODIFIT

Sorodni članki

Back to top button