NovicePriložnostiTehnologija

Prijavi se na poletno šolo strojništva za osnovnošolce in srednješolce

Na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru organizirajo Poletno FS šolo za osnovnošolce in srednješolce, ki bo potekala od 21. do 28. avgusta 2023.

Si osnovnošolec ali srednješolec in te zanimajo najnovejša dognanja na področju tehniških podroij? Pridruži se Poletni FS šoli, ki jo organizirajo na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru.

Poletne šole vodijo profesorji in asistenti, vključujejo pa tudi študente, saj z njimi mladi še lažje vzpostavijo dialog s katerim spodbujamo udeležence h kritičnemu mišljenju. Z aktivnim sodelovanjem lahko mladi nadgradijo svoja znanja ter morebiti dobijo navdih za izbiro svoje strokovne poti.

Z obiskom fakultete bodo osnovnošolci in srednješolci spoznali delovno okolje, pogoje dela, pridobili pa bodo lahko tudi dodatne informacije o različnih dejavnostih fakultete, o študiju, raziskovalnem delu, obštudijskih dejavnostih in študentskem življenju.

Delavnice bodo potekale v dopoldanskem ter deloma v popoldanskem času. Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna.

Prijavnico za osnovnošolce najdeš tukaj, za srednješolce pa na tej povezavi. Za dodatne informacije se lahko obrneš na referat.fs@um.si.

FS
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button