Kulsko

Red Bull Escape Room

Ali meniš, da si zmožen pobegniti iz najbolj naprednega Escape Rooma?

Red Bull Mind Gamers je globalno središče mentalnih izzivov, ki širi obzorja. Na uradni spletni strani se nahajajo številni miselni izzivi, igre in preizkusi. Na strani pa se nahaja tudi obsežna zbirka prispevkov in zgodb o človeških mentalnih sposobnostih.

Del Red Bull Mind Gamers je tudi drugo Red Bull Escape Room svetovno prvenstvo v zgodovini spleta in sveta. Naziv najboljših reševalcev izzivov v sobah pobega brani prav Slovenija.

Leta 2017 so Jan Kromar, Roman Zalokar, Srdjan Veselinov in Jaka Koren v velikem Red Bull Mind Gamers finalu v Budimpešti ugnali svetovno elito in se veselili naziva svetovnih prvakov. Po njihovih stopinjah lahko zakorakate tudi ti in tvoja ekipa! O tem smo na portalu Dostop.si že poročali, in sicer v članku »Slovenci zmagali na svetovnem prvenstvu«.

 

Kako sodelovati?

1 Spletne enoigralske kvalifikacije

Na prvem koraku moraš preko spletne platforme mindgamers.redbull.com/ dokazati, da si iz pravega testa. V čim krajšem času reši predstavljene izzive in se tako kvalificiraj za državne kvalifikacije.

 

2 Državne kvalifikacije

Svoje znanje si na spletu že pokazal, zdaj pa je čas, da sestaviš svojo ekipo in se pomeriš z ostalimi slovenskimi ekipami. Poišči še 3 dodatne bistre ume in se skupaj podajte na enega izmed lokalnih kvalifikacijskih dogodkov. Tam boste imeli na razpolago 20 minut, da rešite predstavljeni izziv. Če boste nalogo opravili najhitreje v Sloveniji, se boste našo državo zastopali na Red Bull Escape Room svetovnem finalu.

 

3 Red Bul Escape Room svetovni finale

Tu se boste spopadli z najboljšimi ekipami iz več kot 25 držav. Vaš izziv je nikoli prej viden Escape Room z zanimivo zgodbo. Escape Room misija leta 2019 se imenuje »Omni Escape«, in je zasnovana tako, da izzove 6 spretnosti reševanja izzivov: ustvarjalnost, logiko, vizualizacijo, muzikalnost, spomin in strategijo. Svoj nastop boste morali spretno načrtovati, kajti le ekipe, ki  bodo med seboj uspešno komunicirale in si bodo delo razporedile učinkovito, bodo zmožne rešiti vse uganke in skrivnosti, preden bo potekel razpoložljivi čas.

 

Si drzneš vstopiti v svet ugank, ki ji prinaša »Omni’s Escape« zgodba? Če si odgovoril pritrdilno, hitro skoči na mindgamers.redbull.com/ ali pa na uraden Facebook dogodek in se podaj na miselni preizkus svojega življenja.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGRed bull (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Mark Somay / Red Bull Content Pool

Sorodni članki

Back to top button