Kultura

Še 10 dni brez mame – komedija, ki v kina prihaja ta četrtek

Ta četrtek na velika platna prihaja komedija s francosko družino, ki smo jo že spoznali pred tremi leti, in jo spremlja kaos, ko je mama odsotna. V nadaljevanju njihovih dogodivščin v komediji Še 10 dni brez mame bo družina odšla na počitnice, a spet brez mame in znova se obeta kaos, tokrat sredi belih strmin!

Tako kot prvi del je Še 10 dni brez mame režiral Ludovic Bernard (pomočnik režiserjev filmov Ugrabljena 3, Ugrabljena 2, Lucy, 3 dni za uboj…), scenarij pa napisal Mathieu Oullion. V glavnih vlogah znova zaigrata igralca Franck Dubosc in Aure Atika.

Na voljo je napovednik, komedija Še 10 dni brez mame pa na reden spored v kina prihaja 31. avgusta.

Pred tremi leti smo spoznali francosko družino Mercier – ko je mati Isabelle šla za deset dni na dopust, oče Antoine pa prevzel skrb za štiri mladoletne otroke in gospodinjstvo, kar se je seveda sprevrglo v čisti kaos.

Zdaj se njihove prigode nadaljujejo, ko se družina odpravlja na počitnice na smučanje. Za očeta so prihajajoče počitnice pravi božji dar, saj si bo končno lahko odpočil in užival v luksuznem resortu. A ko se družina odpravlja na pot, mati Isabelle pokličejo nazaj v službo in oče je znova prepuščen samemu sebi in štirim nagajivim otrokom, ki na strminah postanejo divji. Družinske počitnice se spremenijo v popoln kaos…

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button