Glasba

Bivši študent Fakultete za turizem do pogodbe z veliko glasbeno založbo

Žan Šteflič, bivši študent Fakultete za turizem UM, DJ in producent iz okolice Ptuja je prišel do pogodbe z veliko glasbeno založbo s štirimi milijoni sledilcev.

Mlad DJ in producetn Žan Šteflič, ki ustvarja pod umetniškim imenom Fall The Sky, je izdal svoj drugi komad. Podpisal je pogodbo s francosko založbo High Five Music Records, ki ima skupno kar 4 milijone sledilcev. Najbolj izstopa njihov youtube kanal “Lyrics de Músicas” z 1,77 milijona naročnikov.

Leta 2016 je po smrti očeta, ki je bil tudi sam glasbenik, zbolel za crohnovo boleznijo. Zaradi nje je kasneje kar dvakrat pristal na operacijski mizi. Konec tega leta pa se je tudi sam podal v glasbene vode, in sicer ga je k temu spodbudilo navdušenje nad ameriškim DJ duom The Chainsmokers.

Z glasbo se je resneje začel ukvarjati leta 2019, ko je prvič nastopil na Ormoški poletni noči, s povabilom znanega slovenskega DJa Tima G. Zaradi pandemije se je lahko leto kasneje resneje posvetil tudi glasbeni produkciji. Leta 2021 je preko založbe priznanega slovenskega DJ/producenta Avadoxa izdal svoj prvi komad “Taste Of You“.

Njegov glavni glasbeni stil je sicer Future Bass in POP. Igra tudi dva glasbena inštrumenta, klavir in kitaro. Kitare se uči v zasebni glasbeni šoli, kjer ga poučuje Luka Sraka, kitarist znanega pevca Luke Basija.

Fall The Sky Music
Fall The Sky Music

Sorodni članki

Back to top button