Delo

Si ženska s podjetniško žilico?

Skupnost slovenskih podjetnic povezuje inovativne ženske v gospodarstvu in družbi. Poskušajo izpeljati projekte, ki bodo vsem podjetnim ljudem (tudi nečlanom) omogočili razvoj njihove inovativnosti in ustvarjalnosti.

Vizija Skupnosti slovenskih podjetnic je razširiti prostor za inovativne, družbeno odgovorne in aktivne ženske na vseh ravneh življenja in jih povezati predvsem v Regiji JV Evrope in Balkana ter tako spodbuditi njihovo ekonomsko rast in uspešnost ter blagostanje družbenega okolja.

Če si mlada podjetnica in bi želela mentorsko pomoč na podjetniški poti, promocijo svoje dejavnosti ali pa uporabiti delovni prostor za sestanke in srečanje ter dogodke, ki jih želiš organizirati, se jim lahko pridružiš tako, da postaneš članica.

Podporo ženskim podjetnicam pa vrši tudi Evropska komisija, ki vsako leto podeli denarno nagrado inovativnim podjetnicam. Prijavijo se lahko vse prebivalke držav članic EU in ostalih držav iz seznama. Letošnje nagrade so mimo, a tukaj si lahko pogledate pogoje sodelovanja za prihodnje leto.

Če si želiš na noge postaviti svoj posel, razišči svoje možnosti in se aktiviraj. Pa vso srečo!

 

mlad.si
 Pexels

Sorodni članki

Back to top button