PriložnostiZdravje

Sodeluj na dogodku o duševnem zdravju in spoprijemanju z družbenimi pritiski

O duševnem zdravju mladih se govori vedno pogosteje, a kljub temu določene teme ostajajo ob robu. Na spletnem dogodku v sklopu projekta Happy at Work se bodo mladi zato pogovarjali tudi o družbenih pritiskih nanje in dobrih praksah pri spopadanju s težavami v duševnem zdravju.

Inštitut Avisensa skupaj s španskim partnerjem Mojo de Caña organizira brezplačni virtualni dogodek za mlade v okviru projekta Happy at Work. Dogodek se bo posvečal duševnemu zdravju in spoprijemanju z družbenimi pritiski. Nudil bo tudi priložnost za povezovanje slovenskih in španskih udeležencev.

Dogodek bo potekal preko aplikacije Zoom v ponedeljek, 28. avgusta 2023, ob 17. uri. Trajal bo približno 90 minut, pogovor med slovenskimi in španskimi mladimi med 16. in 30. letom starosti pa bo potekal v angleškem jeziku. Število mest je omejenih, zato se prijavi tukaj. Povezavo do dogodka boš prejel/a na dan dogodka.

Govora bo o soočanju s težavami pri zaposlovanju, eko-anksioznosti, ki jo mladi čutijo v povezavi s podnebnimi spremembami in svojo prihodnostjo. Udeleženci pa bodo podelili tudi svoje izkušnje oz. spoznali dobre prakse na področju duševnega zdravja.

KC UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button