Tehnologija

Televizija, ki dnevno sobo spremeni v galerijo

Nova funkcija vključuje svetovno znane umetnine in personalizirane vsebine

Samsung Electronics je naznanil, da bo nova serija QLED TV 2019 vključevala popolnoma novo funkcijo Ambientalni način, ki je zasnovana tako, da prikazuje različne vsebine, vključno s svetovno znanimi umetniškimi deli, ko je televizor izklopljen.

Uporabniki lahko z Ambientalnim načinom dostopajo do različnih vsebin, kot so novice, vreme, fotografije in glasba. Poleg tega je Samsung sodeloval s priznanimi umetniki, kot so Tali Lennox in Scholten & Baijings za prikaz edinstvenih umetnin na QLED TV z uporabo Ambientalnega načina.

Ambientalni način, ki je že na voljo, izboljšuje vsakdanje življenje uporabnikov in jim nudi edinstvene izkušnje pri ogledu vsebin, tudi kot je televizor izklopljen.

Samsung QLED TV New Ambient Mode 1

»Ponosni smo, da lahko uporabnikom ponudimo funkcijo Ambientalni način, ki ne samo, da daje novo vrednost televizorju, ko je ta izklopljen, temveč prinaša tudi nove koristi za uporabnike, ki presegajo koristi običajnih televizorjev,« je povedal Jongsuk Choo, izvršni podpredsednik za področje zaslonov pri družbi Samsung Electronics.
»Vsebino za Ambientalni način želimo razširiti, zato bomo v naslednjih letih sodelovali z mladimi, nadarjenimi umetniki in uporabnikom omogočili še več načinov uživanja ob QLED TV.«

Samsung je med uvajanjem nove funkcije Ambientalni način sodeloval z nadarjenimi umetniki in tako domove uporabnikov naredil še prijetnejše. Tali Lennox, model in umetnica, ki je znana po svojih abstraktnih oljih slikah in vplivna v modni industriji, je sodelovala z družbo Samsung za pripravo vsebin za Ambientalni način. Ravno tako sta Nizozemca Scholten & Baijings ustvarila zbirko različnih umetniških del, ki vsebujejo izdelke iz porcelana in tkanin v elegantnih barvah ter vzorcih.

 

IH, Grayling
Samsung

Sorodni članki

Back to top button