Življenjski slog

Trendovske modne kolekcije za aktivno jesen

Gibanje na svežem zraku nas napolni z optimizmom in okrepi našo voljo. Prijetno jesensko sonce pa izboljša raven vitamina D v telesu. Da nam bo telovadba na prostem res v užitek, pa moramo izbrati športna oblačila, v katerih se dobro počutimo.

Modne kolekcije za veliko športnih užitkov

| Hervis je vodilna veriga trgovin za prodajo športne opreme in športnih oblačil v Sloveniji. (foto Bojan Mihalič, grafično oblikovanje AV studio)
| Vrhunski blagovni znamki Adidas zaupajo tudi v NK Maribor. (foto Bojan Mihalič, grafično oblikovanje AV studio)
| V prodajalni Sport Vision najdemo širok izbor priznanih športnih blagovnih znamk. (foto Bojan Mihalič, grafično oblikovanje AV studio)
| Blagovna znamka Champion je že več kot 100 let sinonim za kakovost in moden izgled. (foto Bojan Mihalič, grafično oblikovanje AV studio)

  Pomembno je, da v jesenskih mesecih za rekreacijo zunaj izberemo oblačila, ki nas bodo obvarovala pred mrazom in nam nudila potrebno udobje. Modne smernice za letošnjo jesen narekujejo sproščen videz. To pomeni, da lahko trendovske športne kose kombiniramo na več načinov in ob različnih priložnostih. Letos imamo pri izbiri garderobe veliko “svobode”. Modna oblačila za prosti čas so namreč primerna tudi za službene priložnosti in popoldansko kavo s prijatelji. Pester izbor najaktualnejših športnih kolekcij za jesen je že na voljo tudi v Europarku Maribor.

  Kako bogat nabor svetovno priznanih blagovnih znamk ponuja največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije, smo se lahko prepričali tudi ob spremljanju Europarkovega virtualnega tedna mode, ki je potekal prejšnji teden. Mladi modeli so med drugim predstavili najbolj trendovske kose za šport in prosti čas, ki jih lahko najdete v prodajalnah Hervis, Sport Vision, Champion, Adidas in Buzz. Privoščite si nova športna oblačila in samozavestno zakorakajte v aktivno jesen!

   

   LŽ / IPPR
  Pexels, Bojan MIHALIČ, grafično oblikovanje AV studio

  Uredništvo DOSTOP.si

  Uredništvo portala DOSTOP.si

  Sorodni članki

  Back to top button