Kultura

V 2024 na SkyShowtime prihaja druga sezona serije HALO

S SkyShowtima so sporočili, da bo težko pričakovana druga sezona priljubljene serije HALO na platformo SkyShowtime prišla februarja 2024. Prvi dve epizodi bosta ekskluzivno na voljo od 9. februarja dalje, nove epizode pa bodo prihajale vsak teden.

V drugi sezoni poveljnik John-117 vodi ekipo elitnih Spartancev, ki se borijo proti nezemljanom, ki se predstavljajo z imenom Covenant. Po pretresljivem dogodku na opustošenem planetu se John ne more znebiti občutka, da bo v njegovem boju kmalu prišlo do preobrata, in tvega vse, da bi dokazal tisto, v kar nihče drug ne verjame – da nezemljani pripravljajo napad na največjo utrdbo človeštva. Galaksija je na kocki, zato se John poda na potovanje, da bi našel ključ za odrešitev človeštva ali izumrtje – Halo.

Serija, katere showrunner in izvršni producent je David Wiener (Brave New World), se odvija v vesolju, ki je bilo prvič predstavljeno leta 2001 z izdajo prve igre HALO za Xbox®. V seriji HALO, ki uprizarja epski spopad 26. stoletja med človeštvom in nezemljani Covenant, se globoke osebne zgodbe prepletajo z akcijo, pustolovščino in bogato domišljijsko vizijo prihodnosti.

Ekipi se pridružujeta Morgan in Rodlo

V seriji HALO igrata Pablo Schreiber (American Gods) kot Master Chief, Spartan-117 in Natascha McElhone (Californication) kot Dr. Halsey, ki sta tudi producenta te sezone. V igralsko zasedbo se vračajo še Jen Taylor (serija iger HALO, RWBY) kot Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) in Danny Sapani (Penny Dreadful).

V drugi sezoni sta se igralski zasedbi pridružila Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) in Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan v seriji igra vlogo Jamesa Ackersona, obveščevalnega agenta, ki se je tekom svoje kariere povzpel po lestvici činov tajnega urada mornariške obveščevalne službe znotraj UNSC (United Nations Space Command).

Rodlo pa igra Talio Perez, desetnico, specializirano za jezikoslovje v enoti za komuniciranje mornariške pehote UNSC, ki je novinka in še ni doživela pravega boja. Iz prve sezone se vrača Laera (Fiona O’Shaughnessy), Sorenova zaupnica, žena in pajdašica. Njun sin Kessler (Tylan Bailey) je imel razmeroma mirno, čeprav nekoliko nenavadno otroštvo v naselju Rubble.

SkyShowtime
SkyShowtime

Sorodni članki

Back to top button