KulturaVideo

V kina po Sloveniji prihaja grozljivka: Park groze!

Zabavno je vstopiti, a peklensko težko priti ven!

Tudi letošnji začetek novembra bo v znamenju groze, saj bo kmalu napočil čas za izrezovanje buč, zabave v grozljivih maskah in gledanje grozljivk. V kina po Sloveniji že 25. oktobra prihaja grozljivka PARK GROZE, ki bo poskrbela, da na letošnji zabavi v maskah ne boste popolnoma sproščeni …

Zgodba govori o skupini prijateljev, ki se za Halloween odpravijo v tematski park groze. Tam pa jih prične zasledovati zamaskirani serijski morilec, ki zabaviščni park spremeni v svoje osebno igrišče, medtem ko vsi mislijo, da je vse skupaj le del predstave.

»Fenomen parkov groze je zavzel ves svet. Živimo v času, ko se med nami spleta vse manj vezi, in ti labirinti so običajno interaktivni in osebni; v njih se z nekom znajdeš iz oči v oči. Celoten park je poln zamaskiranih ljudi, ki te vztrajno strašijo. Kaj, če kateri od njih ne bi igral? Kaj, če bi te tisti možak z motorno žago resnično hotel pokončati? Vznemirljivo je postaviti grozljivko v to okolje, saj je naravnost zrelo za tovrstno zgodbo, pa še dovolj je zasnovano na resničnosti, da se zdi, kot da bi se kaj takega lahko resnično zgodilo, « pravi producentka filma Gale Anne Hurd, ki se je podpisala tudi pod serijo Živi mrtveci (Walking dead).

O FILMU: 

Študentka Natalie (Amy Forsyth) pride na obisk k najboljši prijateljici iz otroštva Brooke (Reign Edwards) in njeni sostanovalki Taylor (Bex Taylor-Klaus). Če bi bilo to v katerem koli drugem času v letu, bi dekleta s svojimi fanti odšle na kak koncert ali v bar; a noč čarovnic je, kar pomeni, da se bodo – kot vsi ostali – podali Hell Fest, obsežen v zabaviščni park, ki potuje po vsej Ameriki in se je po naključju ravno zdaj ustavil v mestu.

Vsako leto tisoči obiščejo Hell Fest, da bi izkusili strah na obešenjaškem karnevalu nočnih mor. A za enega od obiskovalcev park ni zabavna atrakcija, temveč – lovišče. Priložnost, da kolje pred zijajočim občinstvom, ki je preveč zaposleno z uživanjem v umetno grozljivi atmosferi, da bi opazila, kakšna grozljiva resničnost se odvija pred njihovimi očmi. Medtem ko število trupel narašča, z njimi pa tudi mrzlično navdušenje obiskovalcev, morilec svoje zamaskirane oči vrže na Natalie ter na Brooke, Taylor in njuna fanta Quinna (Christian James) in Asherja (Matt Mercurio)

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBlitz Slovenija
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=708Blitz Slovenija
https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBlitz Slovenija

Sorodni članki

Back to top button