PriložnostiŠport

Zdrava Zabava organizira Študentsko tenis ligo – prijavi se!

V torek, 10. maja 2022, Zdrava Zabava pričenja z drugo izvedbo Študentske tenis lige 2022. Igrala se bo na igriščih Športnega centra Fontana.

Kdo se lahko prijavi?

Pravico do udeležbe na Študentski tenis ligi imajo vse osebe, ki imajo status študenta, so stare vsaj 18 let, so člani Zdrave Zabave in niso registrirani kot tekmovalci s strani Teniške zveze Slovenije (TZS). V kolikor se v  študentsko tenis ligo ne prijavilo dovolj študentov (12 igralcev), si organizator pridružuje pravico, da  ligo izpopolni z »neštudenti«.

Kje se bo igralo?

Vsi dvoboji se igrajo na igriščih Športnega centra Fontana, Gosposvetska 114, 2000 Maribor.

Vodja lige izdela razpored igranja posameznih kol za vsa kola. Igralni dan lige je TOREK (10.00 – 12.00 in 19.00 – 21.00) in  SREDA (19.00 – 21.00) na igriščih Športnega centra Fontana.

Kako se bo igralo?

Sistem lige je razdeljen v dva dela. Najprej skupinski del lige, nato pa finalni turnir najboljših 4-ih tekmovalcev. V primeru 2 skupin, se finalnega turnirja udeležita 2 najboljša igralca iz skupine, v primeru 1 skupine napredujejo najboljši 4 igralci.

Koliko znaša prijavnina?

Prijava je potrjena ob pravočasnem plačilu kotizacije na sedežu organizatorja turnirja (Zdrava Zabava) – 30€ (ob odigranih 75% tekem, se kotizacija vrne).

Najboljše čakajo tudi super nagrade.

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button