Priložnosti

Zmagaj na študentskem državnem finalu v Valorant igri in odpotuj v Brazilijo

Red Bull Campus Clutch je nazaj in čas je, da se študentske ekipe ponovno pomerijo za naziv najboljše. Si pripravljen?

Dogodek je premiero doživel v letu 2021, zdaj pa je čas za naslednji korak! Red Bull Campus Clutch se odvija v več kot 50 državah in med njimi se nahaja tudi Slovenija! Za nagradni sklad 20.000 evrov se bodo potegovali številni Valorant igralci, a zmagovalna je lahko le ena peterica. No, pa začnimo na začetku.

Sestavi ekipo

Pogoj za sodelovanje je študentski status. In pa seveda, da igraš Valorant! Poišči še štiri študente in sestaviti sanjsko ekipo, ki se bo podala na največji študentski Valorant turnir.

Prijavi se na kvalifikacije

#DreamTeam je zbran, sedaj je čas, da se prijavite na spletne kvalifikacije, ki se bodo odvijale 13. oktobra 2022 preko FaceIT-a. Prijavnina je brezplačna, zato nimaš razloga, da se ne bi potegoval za privlačne nagrade. Prijavi se!

Dokaži se na državnem finalu

Če bodo zvezde na pravem mestu in refleksi v top formi, se bo tvoja ekipa prebila na državni finale, ki se bo odvijal na lokaciji 18. oktobra 2022. Tam se bodo med seboj pomerile 4 najuspešnejše ekipe iz kvalifikacij. Kakšna pa je nagrada? sodelovanje na Red Bull Campus Clutch finalu, ki se bo odvijal v Braziliji!

Čas je za Brazilijo

Najboljše študentske ekipe iz vseh sodelujočih držav bodo odpotovale v Brazilijo, kjer se bodo pomerile za naziv najboljše peterice. Poleg neverjetne izkušnje pa na zmagovalno ekipo čaka bogata nagrada, 20.000 evrov.

Torej, kaj še čakaš? Skoči na stran dogodka in se prijavi. Imaš vprašanja? Oglej si pogosta vprašanja.

Red Bull / KB
Arhiv DOSTOP.si

 

Sorodni članki

Back to top button