Priložnosti

ZPM Maribor nujno potrebuje prostovoljce za letovanje otrok v Poreču

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno–rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev. Ponosni smo, da smo se kljub lanskim negotovim razmeram uspeli prilagoditi vsem ukrepom in omejitvam ter uspešno izpeljali vse naše programe.

Za leto 2022 ZPM Maribor objavlja dva razpisa:

Razpis za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih

K sodelovanju vabijo vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju. Več si lahko prebereš tukaj.

Trenutno nujno potrebujejo še vzgojitelje za letovanja v 1. izmeni VIRC Poreč (26. 6. do 6. 7. 2022), 4. izmeni VIRC Poreč (26. 7. do 5. 8. 2022) in v 6. izmeni VIRC Poreč (15. do 25 8. 2022).

Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM)

S tem razpisom vabijo prostovoljce za programe, ki jih izvajajo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružiš se jim lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje v INFO-DUM-u. Več pa preberi na tej povezavi.

K sodelovanju so vabljeni prostovoljci ne glede na njihovo strokovno usmerjenost, status ali spol. Pomembno je, da izpolnjujejo navedene pogoje v razpisu in da so pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti počitniškemu prostemu času otrok.

Informacije, razpis in prijavnice so objavljene na spletni povezavi. Lahko pa kontaktiraš tudi Marino Škrubej (letovanja) ali Tadejo Dobaj (DUM) preko e-naslovov referatzpm@zpm-mb.si, tadeja@zpm-mb.si, info.dum@zpm-mb.si.

ZPM Maribor
ZPM Maribor

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button