Priložnosti

Mladi festival sprehodov: pripravi svoj sprehod po našem mestu

Prihaja Mladi festival sprehodov – priložnost za vse šole, učenke, učence, dijakinje, dijake, študentke in študente, da svoje kreativne sprehode po mestu delijo s širšo javnostjo. Dogodek, ki bo potekal med 28. in 30. septembrom 2023, bo prinašal edinstvene poglede na mesto, ki jih prispevajo mladi, polni svežih zamisli.

Lansko leto je Društvo Rajzefiber že navdušilo s podobnim festivalom sprehodov, a so hitro ugotovili, da en sam dogodek ni dovolj. Zato so se v Rajzefibru odločili, da bodo tudi letos organizirali Mladi festival sprehodov. Namen festivala je približati mesto mladim, da ga spoznajo skozi svoje oči, in da jim omogočiti, da svoje vizije delijo z drugimi.

Kako sodelovati?

Vabijo vse, ki bi želeli prispevati svoj edinstven sprehod, da se jim pridružite. Mentorice, mentorji, šolarke, šolarji, dijakinje, dijaki, študentke ali študenti – vsi ste dobrodošli! Vaša potepanja po mestu so lahko zanimiva, poučna ali celo izzivalna.

Kako se prijaviti?

Prijave za Mladi festival sprehodov Rajzefiber zbira do 31. avgusta 2023. Na elektronski naslov info@rajzefiber.si pošlji naslednje podatke:

  • Ime tvojega sprehoda.
  • Kratek opis sprehoda v slovenskem jeziku (do 800 znakov s presledki).
  • Fotografijo, ki po tvojem mnenju najboljše predstavlja tvoj sprehod (Fotografija naj bo v ležečem formatu z resolucijo vsaj 72 dpi).
  • Okvirni termin z urami, v katerem bi želel izvesti tvoj tematski sprehod.
  • Svoje kontaktne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka).

Več o Mladem festivalu sprehodov si lahko preberš tukaj.

Mlad.si
Rajzefiber

Sorodni članki

Back to top button