Življenjski slog

5 najbolj pogostih napak, ki jih ženske delajo med seksom

Ženske, ki niso zadovoljne s svojim spolnim življenjem, to pripisujejo temu, da nimajo popolne postave. Toda nezadovoljnost s spolnim življenjem se običajno pojavi zaradi čisto preprostih napak. Te napake nastanejo zaradi razlik med spoloma in jih je enostavno odpraviti.

Ženske in moški razmišljajo in čutijo drugače, kar je glavni razlog, zakaj nismo prepričani, kaj je našemu spolnemu partnerju všeč in kaj ne. Obstaja nekaj napak, ki jih kot ženska morda počneš v postelji. Mi bomo predstavili 5 najbolj pogostih.

1. Daješ mu samo subtilne namige

Pogosto ženske mislijo, da lahko moški preberejo njihove misli. Zato ne povedo, da razmišljajo o seksu, ampak dajejo manjše namige in mislijo, da jih bodo moški razumeli. Ne gre samo za komunikacijo pred seksom, ampak tudi med njim – jasno mu povej, kaj želiš.

Poleg tega morajo tudi moški vsake toliko časa slišati, da jih želiš imeti v postelji. Zato mu jasno povej, da si ga poželiš s stavki, kot je na primer “Ljubim tvoje telo in komaj čakam, da te lahko čutim.” Če ti je nerodno govoriti o tem, pa lahko z dotiki jasno pokažeš, kaj želiš.

2. Misliš, da si je zapomnil vse, kar si mu povedala

Povedala si mu, kaj ti je všeč, ampak tega ne počne več. To običajno ni zaradi tega, ker tega noče početi, ampak je verjetno samo pozabil. Ko so moški v “svoji zoni” radi blokirajo vse, kar jim odvrača pozornost. To pa na žalost lahko tudi pomeni, da je pozabil, kaj ti je med seksom najbolj všeč. Naj te to ne spravi v slabo voljo, ampak mu enostavno večkrat povej.

3. Namesto na užitek se osredotočaš na svoje telesne napake

Ko imajo moški ob sebi golo žensko jih preplavijo občutki in ne razmišljajo o drugih stvareh. Medtem pa ženske skrbi kako izgledajo, da se zna zgoditi, da jih ti občutki ne morejo odnesti tja, kamor bi jih morali.

Če se zaradi kritiziranja v svoji glavi ne moreš osredotočiti na užitek, ki ga čutiš, poskusi svojo pozornost preusmeriti na dihanje. Ali pa najdi drugo stvar, ki te bo odpeljala iz svoje glave. Tako boš pozabila na svoje misli in se izgubila v užitku.

med seksom, moški, dotiki, užitek, ženske
Za dobro spolno življenje je v prvi vrsti odgovorna dobra komunikacija.

4. Preveč razmišljaš in skrbiš o tem, če počneš vse prav

Ženske pogosto preveč skrbijo o tem, da vse počnejo prav in zaradi tega ne uživajo v tem, kar počnejo. Ampak tvoji dotiki bodo najboljši ravno takrat, ko boš v njih uživala tudi sama. Uživaj v dotikanju njegovega telesa in se ne preobremenjuj s tem, da bo vsak tvoj gib popoln. Konec koncev pa se ne boj vprašati, kaj mu je všeč. Tako kot ti sama najbolje poznaš svoje telo, on najbolje pozna svojega.

5. Tvoji dotiki so preveč nežni

Večini moškim so všeč direktni in strastni dotiki. Med seksom je pogosta ta napaka, da se moški žensk dotikajo tako, kot si želijo, da bi se one njih, ženske pa tako, kot si želijo, da bi se moški njih. To pomeni, da so lahko ženske za moške prenežne, zato se ga dotikaj pogumno in direktno, tesno ga objemi z nogami, med seksom ga strastno poljubi …

 

 DOSTOP.si / MK
 Freepik

Sorodni članki

Back to top button