Življenjski slog

7 stvari, ki jih nikoli ne smeš izreči med seksom

Raziskava v kateri je sodelovalo skoraj 2000 udeležencev je razkrila katere so najslabše možne stvari, ki jih lahko rečeš osebi, ko si z njo v postelji.

Ko pride do romantike in seksa se je treba zavedati, da obstaja ogromno stvari, ki jih lahko rečeš in ki posledično lahko nenadoma uničijo dobro vzdušje. V kolikor potrebuješ nekaj vodenja po tem področju ti spodaj razkrivamo fraze, katerim se moraš popolnoma izogibati. Raziskava, ki jo je opravila spletna stran za odrasle Vivaset, je prikazala zanimive rezultate.

Česa ne smejo reči moški ženskam in česa ženske ne smejo reči moškim med seksom?

Rezultate so razdelili v dve skupini, postavljeni pa so od najslabše variante, do … wait for it … najmanj najslabše variante.

seksom

Fraze, ki jih med seksom ne smeš reči ženski

 1. izgovoriti napačno ime
 2. “Spominjaš me na mojo mamo.”
 3. “Moram v kopalnico.”
 4. “Si že zaključila?”
 5. “Koliko je ura?”
 6. “Je to, to?”
 7. “Kako ti je že ime?”

Fraze, ki jih med seksom ne smeš reči moškemu

 1. “Si že zaključil?”
 2. “Je to vse?”
 3. “Moram na WC.”
 4. “Koliko je že ura!”
 5. izgovoriti napačno ime
 6. “Tak si kot moj oče.”
 7. “Kako ti je že ime?”

Odgovori so sicer bili prednastavljeni, a rezultat vseeno prikazuje povsem drugačen vrstni red najslabših možnih fraz.

Kaj pravijo strokovnjaki za seks?

seksom,

Sarah Rose Bright, coach za seks, zadovoljstvo in intimo, pojasnjuje zakaj je napačno ime najslabša možna fraza, ki jo moški izgovori med seksom. “Človek je najbolj ranljiv takrat, ko je z nekom intimen. Zato je za žensko zelo velika žalitev, če moški izgovori drugo žensko ime, še posebej, če je to od bivše. To ji lahko pove tudi to, da je pozornost moškega nekje drugje in ne pri njej.”

Berky Price, pedagoginja somatskega seksa, ima odgovor zakaj moškim ni všeč, če jih vprašajo ali so že zaključili. “Fraza ‘Si že zaključil?’ nakazuje na to, da je ženski dolgčas in hoče, da moški pohiti. S tem vrši pritisk, da moški mora čim hitreje ejakulirati. ‘Je to vse?’ pa nakazuje na razočaranje, da to kar je moški delal ni bilo dovolj dobro oz. da ni trajalo dovolj dolgo.”

Se strinjaš z rezultati in vrstnim redom? Imaš kako frazo, ki ti je bila izrečena med seksom in bi jo nujno morali dati na ta seznam?

 

 DOSTOP.si (vir)
 Unsplash

Sorodni članki

Back to top button