Kultura

Akcijska božična komedija Nasilna noč: ko mora Božiček rešiti talce

Prihodnji teden se bo v kinematografih že pričelo božično vzdušje, ki pa ne bo ravno po pričakovanjih za prihajajoče praznike, saj se bo v akcijski komediji z naslovom Nasilna noč moral Božiček spopadati s talci, ko so zajeli hišo premožne družine.

Od produkcijske hiše 87North in producentov filmov Nihče, John Wick, Atomska blondinka, Deadpool 2, Hiter kot strel in Hitri in drzni: Hobbs in Shaw prihaja temačna praznična akcijska komedija Nasilna noč, ki sporoča, da je treba vedno staviti na rdečo.

Akcijsko komedijo je režiral norveški režiser Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters, franšiza Dead Snow). Producenti so Kelly McCormick, David Leitch in Guy Danella. Izvirni scenarij sta napisala Pat Casey in Josh Miller, pisca akcijske avanture Ježek Sonic. V glavnih vlogah zaigrajo David Harbour, dobitnik emmyja John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson in Beverly D’Angelo.

Akcijska komedija Nasilna noč na redni spored v kinematografe prihaja 1. decembra 2022.

 

Ko na božični večer ekipa plačancev vdre na posestvo bogate družine in vse prisotne v hiši zajame za talce, ekipa zlobnežev ni pripravljena na presenečenje. Prišel je namreč Božiček (David Harbour – Črna vdova, serija Stranger Things), ki bo moral rešiti dan in… božič.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button