Življenjski slog

Alexander Zverev, nemški teniški zvezdnik, ima zelo burno spolno življenje

Zverev zanikal napad na dekle, potrdil očetovstvo.

Nemški teniški zvezdnik Alexander Zverev je zanikal obtožbe nekdanjega dekleta, da jo je lani v New Yorku napadel. Sedmi igralec sveta vztraja, da so obtožbe Olge Šaripove, da jo je med odprtim prvenstvom ZDA skušal “zadaviti”, brez osnove in “enostavno neresnične”.

Šaripova, nekdanje dekle Zvereva, je prek Instagrama objavila poročilo o napadu. Sprva napadalca ni imenovala, pozneje pa je ruskim medijem potrdila, da gre za Zvereva. Šaripova je tudi trdila, da je Zverev “z njeno glavo butal v zid” in da je morala iz hotela pobegniti bosih nog.

“Zaradi neutemeljenih obtožb mojega nekdanjega dekleta Olga Šaripove … sem zelo žalosten,” je v izjavi za javnost dejal Zverev.

“Zadnjih nekaj dni je zame velik izziv,” je priznal Zverev.

23-letnik razkril, da bo postal oče z nekdanjo partnerko Brendo Patea

“Zelo obžalujem, da je podala takšne izjave, ker obtožbe enostavno niso resnične. Imela sva zvezo, vendar se je končala že pred dolgo časa. Zakaj se je Olga zdaj odločila za takšne obtožbe, res ne vem. Upam, da bova v prihodnje našla način, kako se drug do drugega obnašati na razumen in spoštljiv način,” je še zapisal teniški zvezdnik.

Ob tem je isti dan potrdil, da bo s prav tako nekdanjo partnerko, 27-letno nemško manekenko, dobil otroka, poroča francoska tiskovna agencija AFP. “Pričakujem Alexovega otroka. Sicer z njim nimava ta čas nobenih stikov in, iskreno povedano, z njim ne nameravam deliti skrbništva nad otrokom,” je dejala Patea za News.com.au.

 

 STA
 Keith Allison from Hanover, MD, USA, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

Sorodni članki

Back to top button