Štipendije

ASEF Junior Fellows razpisuje štipendije za raziskovalni obisk v tujini

Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija ASEF je objavila razpis za štipendijski program ASEF Junior Fellows – štipendije za raziskovalni obisk v tujini.

Štipendijski program ASEF Junior Fellows, štipendije za raziskovalni obisk v tujini, je triletni program, v okviru katerega izbrane študentke in študenti dobijo priložnost 10-tedenskega raziskovalnega obiska na prestižnih univerzah po svetu. Lahko obiščejo npr. Univerzo Harvard, Univerzo Stanford, UC Berkeley, Univerzo Cambridge pod mentorstvom slovenskega profesorja/-ice na izbranem področju. Poleg tega so štipendisti ASEF vključeni v različne dejavnosti, kjer imajo priložnost v celoti uresničiti svoj potencial.

V ASEF-u si prizadevajo za oblikovanje posameznikov, ki jih odlikuje akademska odličnost, oblikovani značaj in zavzemanje za dobrobit skupnosti, zato vabimo vse zainteresirane, da se prijavijo na razpis in postanejo del ameriško-slovenske zgodbe.

Prijavnice lahko najdete na tej povezavi, skupaj z več informacijami o samem razpisu. Rok za prijavo je 23. oktober 2022.

Vprašanja v zvezi z razpisom pošljite na info@asef.net.

Mlad.si
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button