FotoŠportZdravje

Brezplačni maraton vadbe na treh lokacijah

Dvorana Štuk ponovno polna preznojenih teles – tokrat zaradi intenzivne vadbe.

Društvo Bodifit in Zdrava zabava vsako leto znova pripravita Brezplačni maraton vadbe, ki vselej privabi številne ljubitelje zdravega in aktivnega življenjskega stila. Tokrat se je maraton vadbe istočasno odvijal v treh slovenskih mestih.

V sredo popoldne se je na Štuku ponovno migalo. Odvil se je Brezplačni maraton vadbe, eden izmed zadnjih dogodkov v okviru projekta Welcome Weeks ŠOUM, ki se počasi bliža koncu. V uvodnih tednih novega študijskega leta ni manjkalo priložnosti za šport in rekreacijo, za kar so se trudili pri Univerzitetni športni zvezi Maribor – Zdrava zabava. Ponovno so skupaj z društvom Bodifit pripravili maraton skupinske vadbe, ki postaja prava tradicija študentskega dogajanja na Štuku. Tokrat se je skupinska vadba izvajala istočasno v treh mestih. Poleg Štuka so skupaj vadili tudi v Bodifit centrih v Celju in Ljubljani.

Nekaj minut čez šesto so dvorano napolnila pretežno dekleta, vmes pa se je našel tudi kakšen predstavnik moškega spola. Program se je začel z vadbo BURN HIIT, ki jo je vodil Bodifit inštruktor Goran Pećanac. Gre za visoko intenzivno intervalno vabo, ki kot ime nakazuje »kuri« odvečne maščobe. Sledila je intenzivna vadba za vzdržljivost, moč in gibljivost imenovana BURN BOOTCAMP, ki sta jo vodili Nika Plevnik in Martina Korez. Po koncu druge vodene vadbe je bilo na vrsti žrebanje praktičnih nagrad kot so prehranski dodatki in Bodifit vadbe. Glavna nagrada pa je bila mesečna karta za Bodifit, ki jo je prejela udeleženka Lucija. Zadnja vadba je bila nekoliko manj intenzivna. Na oder je ponovno stopila Nika Plevnik z FUSION BALANCE body&mind vadbo, sestavljeno iz elementov joge, pilatesa in tai chi-ja.

| Udeležba je bila dobra in vzdušje prijetno.
| Inštruktor Goran je otvoril dogodek z BURN HIIT vadbo.
| Na Štuku je skupaj treniralo več kot 120 ljudi.
| Nika Plevnik in Martina Korez sta vodili BURN BOOTCAMP.

  Večji del udeležencev se je med vadbami zamenjal, tisti bolj vzdržljivi pa so sodelovali pri več vadbah. Skupaj je na Štuku treniralo nekaj več kot 120 ljudi. Dogodek je poleg vadbe tudi odlična priložnost za druženje enako mislečih, ki imajo radi aktivnost in zdravo življenje. Nenazadnje nas šport združuje, kar maraton vadbe iz leta v leto tudi dokazuje.

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGVid JERČIČ
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Vid JERČIČ

  Oceni članek

  Hvala!

  User Rating: 5 ( 1 votes)

  Sorodni članki

  Back to top button