Kulsko

Call of Duty®: Black Ops Cold War

Odkrij skrivnosti Hladne vojne z igro Call of Duty®: Black Ops Cold War .

Call of Duty®: Black Ops Cold War bo izšel 13. novembra za PlayStation 4, Xbox One in PC na platformi Battle.net. Za praznike (december 2020), bo izšla tudi verzija za PlayStation 5 in Xbox Series X.

Ikonična Black Ops serija je nazaj z novo edinstveno izkušnjo naslednje generacije. Call of Duty®: Black Ops Cold War predstavlja  neposredno nadaljevanje priljubljene igre Call of Duty®: Black Ops.

Odkrij skrivnosti Hladne vojne

Black Ops Cold War te postavi neposredno v geopolitično bitko za prevlado med Hladno vojno na začetku 80 let prejšnjega stoletja.

V privlačni kampanji za enega igralca, se bodo igralci srečevali z zgodovinskimi osebnostmi in trdimi resnicami tega časa. Z borbami na znamenitih lokacijah, kot so vzhodni Berlin, Vietnam, Turčija, Moskva v času Sovjetske zveze bodo odkrili, da nič ni tako, kot je sprva videti.

Kot elitni operativci boste sledili liku Perzeja, ki je na misiji, da bi destabiliziral globalno ravnovesje moči in spremenil potek zgodovine.

Spustite se v temno središče te globalne zarote skupaj z ikoničnimi junaki Woodsom, Masonom in Hudsonom in novo zasedbo operativcev, ki poskušajo ustaviti zaplet desetletij v nastajanju.

 

Alenka Pirnat, colby.si
Call of Duty
ikona snemalec Call of Duty

Sorodni članki

Back to top button