Šport

Ciril Komotar: Naj ti nihče nikol’ ne reče, da je nekaj nemogoče

Komotar Minuta Facebook profil, ki ga upravlja Ciril Komotar, je objavil svoj 800. vlog, ki je res nekaj posebnega. Koš je zadel s skoraj 100 metrov višine. Jaaa, skoraj 100 metrov višine!

Ciril Komotar je ime, ki je znano vsem avtomobilskim navdušencem. Vloger, novinar, strasten avtomobilist, košarkar in še bi lahko naštevali kaj oz. kdo vse je Ciril Komotar. Je tudi eden izmed tistih, ki opozarja na pomembnost varnosti v prometu, na nujnost uporabe varnostnih pasov, kako v otroške sedeže pripeti najmlajše udeležence prometa in še in še.

Naredil in posnel je že marsikaj, za svoj 800. vlog pa je naredil nekaj posebnega. Z najvišje stolpnice v Sloveniji tj. Kristalna palača BTC, je vrgel košarkarsko žogo in zadel koš. Podvig mu je uspel zelo hitro, in sicer v 21. poskusu. Ciril pravi, da je ta vlog nekaj posebnega. Nekaj več kot pa so vsi njegovi ostali. Ta zgodba ima en nauk.

“Ne dovoli si, da ti kdo pravi, da nečesa ne zmoreš narediti. Zato, ker to preprosto, če se zares odločiš in če vztrajaš, ni res.”
Ciril Komotar

Ampak to, da je zadel koš še ni bilo vse. Na koncu poglej kaj mu je pripravil Filip Kržišnik in kako je Ciril zapustil stolpnico.

 

DOSTOP.si
Komotar Minuta
ikona snemalec Komotar Minuta

Sorodni članki

Back to top button