Priložnosti

Com’On Maribor vabi k sodelovanju

Bodi zrav’n!

Si star med 15 in 29 in živiš v Mariboru? Si v glavi večkrat rečeš »Vem kaj manjka v tem mestu!« ali pa »To bi jaz znal narediti bolje?« Super, to je to! Bodi zrav’n! Zaganjajo namreč projekt Com’On Maribor – prvi projekt, ki sredstva za ideje razdeli na podlagi participativnega proračuna za mlade.

Predloge in ideje za trajnostno izboljšanje Maribora zbirajo od 12. marca pa vse do 12. maja 2019. Po končanem razpisnem obdobju se bo izvedlo javno glasovanje, na katerem bodo izbrani najboljši predlogi, ki jim bomo zagotovili do 1000 evrov finančne podpore za njihovo izvedbo!

Si lahko kdorkoli izmisli kakršnokoli idejo? No … skoraj. Iščejo projekte, ki bodo mlade aktivirali, ki bodo izvedeni na javnih mestih oz. v skupnih prostorih in bodo dostopni za vse. Imaš takšno idejo? Prijavi jo! Bodi zrav’n!

Predloge za izboljšanje Maribora lahko pošlješ do 12. maja.

Kdo pa bo izbral najboljše? Ti! Vi! Mi! Vsi ljudje iz Maribora lahko na spletni strani glasujemo za najboljšo idejo in tista z največ glasovi bo tudi izvedena. Izberi še dva prijatelja ali prijateljici, izmislite si vašo najboljšo idejo in jo prijavite preko gumba desno zgoraj! Com’On Maribor! Bodi zrav’n!

Več o projektu COM’ON Maribor! Bodi zrav’n! lahko izveš tukaj.

 

Com’On Maribor
 Com’On Maribor
 Mladi Maribor

Sorodni članki

Back to top button