KulskoPotovanje

Darilo, ki ga ne bodo pozabili

Si želiš letos za praznike podariti prav posebno darilo?

Bi rad letos podaril nekaj takšnega, kar bo ostalo obdarovancu za vedno v spominu? Ali pa iščeš nove ideje in imaš dovolj premišljevanja o res izvirnih darilih? V sodelovanju z Get Your Guide ti predstavljamo super ideje za darila, primerne za vse.

V prazničnem času moramo pokazati, da nam ni vseeno. Zato samo nogavice niso dovolj, to namreč lahko podarimo kateri koli dan v letu. In tudi preveč vsakdanje so. Podari nekaj, kar je edinstveno in uporabno samo enkrat, a spomini tako na doživetje kot na osebo, ki je bon podarila, pa bodo trajali za vedno. Ni to darilo, ki bi se lahko rabilo, pojedlo ali ponosilo. Ampak je večno.

Predstavljamo ti Get Your Guide darilni bon. Ta bon ni navaden bon, s katerim bo tvoj obdarovanec šel v trgovino, na tem bonu bo določena vsota denarja, s katero si lahko privošči dogodivščino svojega življenja. In na izbiro ima res veliko. Vse od vodenih ogledov mest, večdnevnih izletov, aktivnosti za adrenalinske navdušence do raznih vstopnic in tečajev kuhanja najljubše jedi. Izbira se med več kot 30.000 turističnimi atrakcijami na 7400 destinacijah, kar pomeni po celem svetu.

Neprijetno je, če podarimo nekaj, kar si obdarovanec sploh ne želi. Pri našem bonu teh težav ni. Dogodivščino si izbere vsak sam. Vsak bo našel nekaj zase. Aktivnosti so primerne za ljudi vseh starosti in vseh zanimanj. Bon lahko pomaga pri družinskem izletu v Disneyland ali Gardaland, tvoja babica si pa lahko izbere obisk muzeja Prado v Madridu. S prijatelji pa se lahko podaš na treking v Čile ali pa voden ogled s kolesi po Amsterdamu. Kot vidiš se bo lahko s tvojim darilom zabavala cela družina ali pa skupina prijateljev, kar vas bo še bolj povezalo. Kupiš lahko tudi idealno darilo za svojo drago polovico in tako pričaraš romantične trenutke v dvoje. Najboljše je tudi to, da doživetja nikoli niso iz mode. Zato ni treba premišljevati o modnih smernicah ali pa o okusu izbrane osebe. Ta super bon naročiš kar preko spletne strani. Lahko dodaš osebno sporočilce in je že pripravljen za dar. Za dostavo ga lahko kar pošlješ po elektronski pošti ali pa natisneš. In ne skrbi, boni so privlačno stilsko oblikovani.

Letos naredi nekaj posebnega in ljudje bodo o tebi in o tvojem darilu govorili še dolgo. Dodaj darilu posebno noto, s katerim se bo ločilo od stotine daril, ki jih dobimo v življenju.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGPZS (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button