Tehnologija

Digitalni domorodci vabijo v digitalni svet

Kako v digitalnem svetu s čim manj truda do čim večjega učinka?

Kako v digitalnem svetu s čim manj truda priti do čim večjih učinkov na področju spletne komunikacije, načrtovanja digitalnih kanalov, osnove fotografije in grafičnega oblikovanja, celostne grafične podobe in uporabniške izkušnje? Nasveti so zbrani v priročniku Digitalni domorodci, ki je dostopen na Issuu.

Priročnik so napisali mladinski delavci za mladinske delavce ter za vse mlade in manj mlade, ki delajo na tem področju. Napisan je bil z mislijo na nevladne in mladinske organizacije, da bi te svojo vsebino in ideje lažje spravili na splet ter jo tako predstavili svetu.

Se znajdeš v digitalnem svetu?

Priročnik je nastal pod okriljem Socialne akademije v okviru projekta Digitalni domorodci za Ljubljano, ki je bil sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana in Urada RS za mladino, namenjen pa je tako tistim ki so se rodili v svet digitalnega komuniciranja, kot tudi tistim, ki na tem področju veljajo za priseljence.

»Priročnik beri kot učbenik. Najdi svoj tempo. Ni potrebno brati po vrsti. Uživaj,« pravijo avtorji v uvodu Digitalnih domorodcev.

 

ikona pisec Socialna Akademija, mlad.si
ikona fotograf Digitalni domorodci

Uredništvo DOSTOP.si

Administrator portala DOSTOP.si.

Sorodni članki

Back to top button