Kulsko

Dobrodošli na Dostop.si Beta

Dostop.si v prenovi.

Informacijski portal za mlade Dostop.si po 10 letih doživlja korenito spremembo. Nove podobe kakopak ni moč spregledati. Drži?

 

Pozdravljeni na Dostop.si Beta verziji.

Že 10 let je tega kar je informacijski portal za mlade Dostop.si ugledal luč sveta. V teh letih je prerasel v vodilni medij za mlade, ki sega preko meja Maribora. Po opravljeni raziskavi med mladimi je Dostop.si glavni vir informacij za področji sociale (štipendije, bivanje …) in izobraževanja (tečaji, razpisi, nacionalna zakonodaja …). Poleg tega jih veseli, da portal daje priložnost za pojavnost v medijskem prostoru mladim in njihovim projektom (študentska društva, mladinske organizacije, posamezni aktivisti …).

Dostop.si se ponaša s tem, da celotno novinarsko ekipo (urednik, novinar, fotograf, snemalec) sestavljajo študenti kar pa za medij na slovenskem prostoru predstavlja posebnost. Člani ekipe si nabirajo izkušnje, so deležni raznih izobraževanj in na koncu za opravljeno delo prejmejo študentski honorar.

Glede na to, da Dostop.si prehaja na novo vizualno podobo, ki je mimogrede prijazna tudi mobilnim in tabličnim napravam, je povsem na mestu prošnja za razumevanje, v kolikor slučajno kaj ne bo delovalo kot ste pričakovali. V kolikor imate kakšen predlog pa lahko pišete na info[a]dostop.si ali pa na Facebook Dostop.si.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDOSTOP.si
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button