Bivanje

Dodaten razpis za sprejem in podaljšanje bivanja Študentskih domovih UM

Rok za oddajo vloge za sprejem je 1. junij 2022, prijava pa je možna na spletnem portalu eVŠ.

Študentski domovi Univerze v Mariboru obveščajo, da je objavljen dodaten razpis za sprejem bivanja za študijsko leto 2021/2022. Prijava na razpis je možna na spletnem portalu eVŠ, razpis in vse dodatne informacije v zvezi s prijavo za bivanje pa so objavljene na spletni strani Študentskih domov Univerze v Mariboru. Prednostni seznam študentov za vselitve bo objavljen na spletni strani študentskih domov, na domači naslov pa bodo študenti prejeli odločbo in vabilo na vselitev.

Študenti lahko oddajo elektronsko prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja na portalu eVŠ:

  1. S kvalificiranim digitalnim potrdilom se obrazca po navadni pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ do 1. 6. 2022. Po navadni pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati na Študentske domove UM tiste priloge k prošnji, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).
  2. z uporabniškim imenom in geslom (brez kvalificiranega digitalnega potrdila) se mora podpisan obrazec prošnje, izpolnjene v eVŠ, do 1. 6. 2022, s prilogami poslati priporočeno po pošti ali osebno oddati do 5. 6. 2022, v času uradnih ur Pisarni za študentske domove Maribor,
  3. z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture AAI-račun (digitalna identiteta Univerze v Mariboru – obrazec se po pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ do 1. 6. 2022. Po navadni pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati na Študentske domove UM tiste priloge k prošnji, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).

Študentski domovi UM so več kot le dom

Študentski domovi UM se nahajajo v petih naseljih (v bližini fakultet in centra mesta) in nudijo študentom številne ugodnosti: sobe z neomejeno uporabo interneta in priključkom za CATV, souporabo kuhinj in kopalnic, možnost uporabe pralnega in sušilnega stroja, sob za študij in obštudijsko dejavnost, športnih objektov in najema parkirnega mesta v garažnih hišah na Lentu in Smetanovi.

UM
UM

Sorodni članki

Back to top button